Pereiti į pagrindinį turinį

A. Giržadas: per „Eurovizijos“ repeticijas gelbsti tik ausų kištukai

Stokholme viešinti LRT TELEVIZIJOS komanda šįkart kviečia pasivaikščioti po didžiosios „Eurovizijos“ užkulisius. Vienoje pagrindinių „Globe“ arenos erdvių kalbintas Lietuvos delegacijos vadovas Audrius Giržadas tikino, kad kol kas patalpose tvyrantis šurmulys yra palyginti visai nedidelis – tikras pragaras čia užvirs likus kelioms dienoms iki konkurso.

LRT nuotr.

„Erdvėje, skirtoje laukti repeticijos, galima išgerti kavos, paragauti vaisių, sausainių. Tai yra ta vieta, kuroje konkurso dieną praleisime visą laiką. Dabar čia yra ganėtinai tylu, o generalinių repeticijų metu čia prasideda tikra velniava. Ausų kištukai – labai protingas pirkinys“, – pusiau juokais, pusiau rimtai kalbėjo A. Giržadas.

Trečiadienį didžiojoje scenoje įvyko ir pirmoji vos dvidešimties minučių trukmės D. Montvydo repeticija, kurios rezultatu D. Montvydas ir  kiti delegacijos nariai nebuvo visiškai patenkinti, tačiau, anot jų, tai – normali pasiruošimo etapo dalis.

„Vaizdas, kurį matėme pirmosios repeticijos metu, dar nėra toks, koks turėtų būti, bet jis yra jau pataisytas. Žinoma, yra kadruočių, ne tokių, kokias norėtume matyti, bet tai yra natūralus darbinis procesas. Nėra nieko tokio, dėl ko reikėtų už galvos griebtis ir sakyti, kad „nieko nesigavo“. Čia, kaip ir sporte, yra pasiruošimo ir varžybų etapai. O iki varžybų laiko mes dar turime“, – kalbėjo atlikėjo vadybininkas Martynas Tyla.

Plačiau – LRT TELEVIZIJOS laidos „Labas rytas, Lietuva“ reportaže.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų