Pereiti į pagrindinį turinį

Griūva trečioji V. Repčenkaitės santuoka: mūsų bendras kelias baigėsi

2020-05-19 19:33
DMN inf.

Maltoje gyvenančios buvusios televizijos laidų vedėjos ir modelio Violetos Repčenkaitės gyvenime – pokyčiai: griūva trečioji moters santuoka.

Violeta Repčenkaitė
Violeta Repčenkaitė / Š. Mažeikos / Fotobanko nuotr.

Apie skyrybas moteris prakalbo ir socialiniame tinkle: „Mes kartu jau negyvenam daugiau nei pusę metų. Taigi, tokia tad naujiena. Dvasinės mūsų skyrybos įvyko dar anksčiau. Gerbiu be galo šeimas, kurios gyvena meilėje ir pagarboje ilgus metus, už tokias poras nuoširdžiai džiaugiuosi. Gerbiu sprendimą ir tų, kurie renkasi gyventi dėl kažkokių kitų sumetimų, bet be meilės, tai, vėlgi, jų pasirinkimas“, – rašo Violeta. 

Moteris atvira – jos ir Edo bendras kelias baigėsi. „O mes išsiskyrėme, nes baigėsi mūsų abiejų bendras kelias. Linkiu visiems supratimo ir pajautos, kad būti gali visaip ir visaip būna. Linkiu pagarbos kito žmogaus pasirinkimui. Juk galų gale pasaulyje yra apie 7 milijardus tiesų ir tiek pat laimių. Būkite laimingi“, – linki moteris.

Primename, kad Violeta ir Edas šeimą sukūrė 2017-ųjų pavasarį. Edą, verslininką, įmonės, kuriančios kompiuterinius žaidimus, vadovą Violeta sutiko Maltoje – vieno prabangaus renginio metu. Tąkart ji neslėpė – Edas iškart ją pastebėjo žengiančią raudonu kilimu ir dėjo nemažai pastangų, kad ji sutiktų su juo eiti vakarienės.

2017-ųjų spalį Violeta ir Edas sulaukė šeimos pagausėjimo. Tąkart moteris feisbuke pasidalijo jautria žinute: „Taip lauktas mažiukas žmogiukas pasirinko pas mus ateiti spalio 12 dieną.  Stebuklas – močiutės skrydis atgal į Lietuvą buvo tą pačią dieną, bet ji dar spėjo pasūpuoti Adomėlį, nes Jis pasirinko pasveikinti pasaulį ryte! Po nuostabios gimimo šventės, kitą dieną, grįžome namo švęsti gyvenimo jau su trimis vaikučiais“, – rašė moteris ir linkėjo visiems laimės.

V. Repčenkaitė iš ankstesnių santuokų augina dar du vaikus – sūnų ir dukrą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų