Pereiti į pagrindinį turinį

Grožio konkurse dalyvaujanti lietuvė prašo pagalbos

2015-09-28 10:02

Internetinius žaidimus kuriančioje įmonėje dirbanti vilnietė Elona Račkutė šiuo metu yra už kelių tūkstančių kilometrų – Kanados Toronto mieste, kur dalyvauja tarptautiniame grožio konkurse "Miss Globe". Ji prašo lietuvių už ją balsuoti. 

"Visuomet labai norėjau dalyvauti tarptautiniame konkurse, tad gavusi pasiūlymą net nesudvejojau ir tikiuosi parvežti Lietuvai pagrindinę karūną, – portalui kaunodiena.lt teigė Vilniuje gyvenanti E.Račkutė, kuri artimiausiu metu ketina pradėti magistrantūros studijas verslo srityje, o ateityje svajoja turėti savo kompaniją. – Tikiu, kad galima pasiekti viską, apie ką svajoji. Tik reikia labai stengtis, daug dirbti, niekada nenusisukti nuo tikslo ir tvirtai juo tikėti."

Praėjusią savaitę Toronte susirinko 30 konkurso dalyvių iš įvairių pasaulio kampelių. Artimiausiu metu į Kanadą turi atvykti dar penkios dalyvės.

"Visos merginos labai skirtingos, tačiau kiekviena – savaip įspūdinga. Konkurse svarbu ne tik grožis, bet ir asmeninės savybės, gebėjimas bendrauti, padėti, elgtis atsakingai ir mokėti rodyti pagarbą vieni kitiems", – pasakojo Elona.

Ji su kitomis merginomis Toronte jau dalyvavo spaudos konferencijoje, daug filmavosi, iš anksto mokėsi atsakinėti į įvairius klausimus, kuriuos penkios laimingosios turės atsakinėti finale.

"Miss Globe" dalyvės lankėsi vienoje seniausių Toronto bažnyčių ir kiekvieną dieną vakarieniauja skirtingų kultūrų restoranuose.

Šią savaitę įvyks nacionalinio kostiumo pristatymas, bikinio ir aukštosios mados pasirodymai.

"Miss Globe" dalyvių dar laukia talento rungtis ir "disco" pasirodymas, kuriuose gražuolės turės parodyti savo sugebėjimus šokių aikštelėje.

"Labai džiaugiuosi, galėdama atstovauti Lietuvai ir labai stengiuosi, kad mūsų šalis būtų pastebėta, – teigė optimistė E.Račkutė. – Tikiu savo jėgomis ir labai noriu švęsti pergalę! Tikiuosi, ir jūs galėtumėte prisidėti balsuodami už mane missglobevoting.com".

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų