Pereiti į pagrindinį turinį

Grožio konkurse Toronte lietuvė tapo "Miss Bikini"

2015-10-08 08:50
DMN inf.

Internetinius žaidimus kuriančioje įmonėje dirbanti vilnietė Elona Račkutė Kanados mieste Toronte dalyvauja tarptautiniame grožio konkurse "Miss Globe". Lietuvė nekantriai laukia finalo ir džiaugiasi tapusi "Miss Bikini" rungties nugalėtoja.

Tarptautiniame konkurse "Miss Globe" dalyvauja apie 40 dalyvių iš įvairių pasaulio kampelių.

Jau trečią savaitę vykstančiame renginyje Elona pateko į "Miss Talentai" rungties dešimtuką, kur atliko Kamilės Skardžiūtės parengtą šokį ir laimėjo "Miss Bikini" nominaciją.

Merginos ne tik dalyvauja įvairiose rungtyse, bet ir aplanko miesto žymias vietas. Praėjusią savaitę "Miss Globe" dalyvės aplankė Niagaros krioklius, dalyvavo keliose spaudos konferencijose, maratone, kuris rengiamas norint atkreipti dėmesį į krūties vėžiu sergančių moterų problemas.

Merginos taip pat linksminosi: lankė šokių pamokas, dalyvavo joms surengtuose vakarėliuose.

"Visuomet labai norėjau dalyvauti tarptautiniame konkurse, tad gavusi pasiūlymą net nesudvejojau ir tikiuosi parvežti Lietuvai pagrindinę karūną", – portalui kaunodiena.lt teigė Vilniuje gyvenanti E.Račkutė, kuri artimiausiu metu ketina pradėti magistrantūros studijas verslo srityje, o ateityje svajoja turėti savo bendrovę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų