Pereiti į pagrindinį turinį

Grupė „Movo“ naująjį albumą „apšildo“ energingu kūriniu

2016-10-18 05:57
DMN inf.

Netrukus jau dviejų albumų grupe tapsianti „Movo“ klausytojų dėmesiui pateikia dar vieną kūrinį. „Uhu”. Taip vadinasi viena iš energingiausių grupės dainų iš naujojo – jau lapkričio mėnesį pasirodysiančio albumo.

I. Žydelio nuotr.

Kūrinio pavadinimo pasirinkimas tampa aiškus, išgirdus grupės gerbėjų jau pamėgtą priedainį.

„Ištikimiems mūsų klausytojams šis kūrinys nėra nepažįstamas. Jau kurį laiką jį grojame koncertuose, be to, dėl jo ropštėmės ir ant vieno pastato stogo Naujamiestyje, kur pernai filmavome „Uhu“ gyvo atlikimo vaizdo klipą. Dabar pristatome studijinę dainos versiją, bet tikimės, kad klausant jausmas lyg ant stogo išlieka“, – sako „Movo“ nariai.

Palankiai sutiktas singlas „Kalnuose“ ir dabar pristatomas „Uhu“ leidžia susidaryti vaizdą, kaip atrodys visas naujasis kai kurių ausims „Black Keys“ skambesį primenančių „Movo“ albumas.

Tačiau daugiau erzinti savo gerbėjų „Movo“ neketina ir džiaugiasi pranešdami, kad albumas realus bei pasiekiamas taps lapkričio 25 dieną. Tuomet jis bus garsiai pristatytas Vilniaus „Liverpool Indie/Rock“ bare.

Iš sostinės „Movo“ leisis į turą po kitus šalies miestus, neaplenkdami Alytaus, iš kur kilę trys ketvirtadaliai grupės narių. Grupė sako, kad atlikti hitu tapusio „Ką jie tau padarė“ iš pirmojo albumo, nevengs.

 

 

Naujojo grupės „Movo“ albumo pristatymo koncertai:

lapkričio 25 d. „Liverpool Indie/Rock“, Vilnius;

gruodžio 2 d. „Raketa“, Klaipėda;

gruodžio 3 d. „Orixo“, Kaunas;

gruodžio 9 d. „Pušis“, Alytus;

gruodžio 17 d. „Blic Bar“, Šiauliai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų