Grupė „The Roop“ atskleidė, ar planuoja vėl dalyvauti „Eurovizijoje“

  • Teksto dydis:

Grupė „The Roop“ praskleidė paslapties šydą ir atsakė, ar planuoja dalyvauti muzikos konkurse „Eurovizija“.

„Dėl mūsų dalyvavimo „Eurovizijos“ atrankoje. Nuo didžiojo „Eurovizijos“ finalo Roterdame gegužę mūsų prašo grįžti į konkursą vėl ir vėl. Nesakome „ne“ ir nedeginame tiltų ir neuždarome durų šiai idėjai. Bet tai greičiausiai nutiks dar vienerius metus“, – rašoma grupės feisbuko paskyroje.

Anot grupės narių, „Eurovizija“ išmokė daugelio dalykų. „Čia turi būti aktualus pasauliniame kontekste. Taigi, važiuodami ten turėjome turėti platesnį vaizdą. Norime pasidalinti savo patirtimi su naujais dalyviais. Čia svarbu ne tik daina, bet ir tai, kaip ją pateiksi – įvaizdis turi atitikti muziką. Tai gali būti paprastas drabužis su netvarkinga kiaulyte arba daug šokių, arba fejerverkų. Nesuplak visko kartu. Tiesiog pajausk, ką nori pasakyti, ir pasilik tame kelyje. Negalvok apie tai, kad tai „Eurovizija“. Tokio standarto nebėra. „Eurovizija“ ne tikslas, o nuostabi pradžia. Tad nenuleisk rankų, kad ir kaip tau sekasi“, – teigia grupės nariai.

Jie labai džiaugiasi, kad visame pasaulyje šio konkurso gerbėjai priėmė juos į savo širdis. Tai, anot jų, yra vieninga ir išskirtinai pozityvi šeima, kurioje grupė jaučiasi jaukiai.

.„The Roop“ muzikinė kelionė tęsiasi! Artėjantį pavasarį planuojame aplankyti kuo daugiau šalių, norėdami padėkoti už palaikymą ir supažindinti su naujomis mūsų dainomis, viena iš jų – „Ohmygodable“. Ši daina kopia į muzikos srauto aukštumas. Ją pradeda groti vis daugiau radijo stočių. Esame be galo laimingi! Linkime meilės, nes tai viskas, ką mes iš tikrųjų gavome“, – įrašą baigė grupės nariai.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių