Grupė „Shishi“ kviečia išgirsti naują albumą „Nearly Happily Ever After“

  • Teksto dydis:

„Nearly Happily Ever After“ telpa muzika, pagal kurią lyg ir norisi šokti, nors įsiklausius į žodžius, galima ir apsiverkti. Abu variantai teisingi“, – sako grupės „Shishi“ muzikantės. Šiandien su klausytojais jos dalinasi jau ketvirtuoju savo albumu.

„Šis albumas – tai dokumentika apie mus visus, apie gyvenimą ir viską, ką jame patiriame. Kuriame dainas, kurios atspindi, kas vyksta aplink ir kas vyksta mūsų viduje, kai viskas vyksta aplink“, – sako „Shishi“.

Kodėl taip tamsu? Kodėl taip nedraugiška? Ką mes darom ne taip ir iš kur šitas chaosas? Tai klausimai, į kuriuos atsakymų dainomis ieško Benadetta, Victoria ir Maria Rosa.

Du metus kurtą albumą pažymėjo pasaulyje vykstantys reiškiniai, todėl, kaip sako pačios atlikėjos, muzika tapo gelbėjimosi priemone, o dainos – dienoraščiais, kuriuos skaitant gali geriau suprasti save.

Grupė „Shishi“ / V. Morkevičiaus nuotr.

Nuo šiandien visų dešimties „Nearly Happily Ever After“ albumo dainų galima klausytis visose skaitmeninėse muzikos pasiklausymo platformose. Kiek vėliau muzika išriedės ir CD bei vinilo pavidalais. Už pagalbą įrašinėjant ir leidžiant albumą muzikantės dėkingos Lietuvos kultūros tarybai, asociacijoms Agata ir Latga.

Grupė „Shishi“ primena – netrukus albumą išgirsti bus galima ne tik internete, bet ir gyvai. Albumo pristatymo koncertas vyks liepos 12 d., antradienį Vilniuje, Lukiškių kalėjimo scenoje.

„Man regis, įdomu išgirsti kaip kartu veikia trys smegenys ir kaip tai ištransliuojama į dainas. Tikiuosi, kad pavyks susikaupti ir neišsigąsti naujovių, kad nelis, nebus per karšta, ir kad ateis „Shishi“ draugų“, – sako koncerto laukianti grupės bosistė Victoria.

Grupė „Shishi“ / V. Morkevičiaus nuotr.

Iki koncerto kolektyvo laukia itin intensyvus mėnuo – ką tik sėkmingai pasirodžiusios Europos muzikos festivalyje „Primavera Sound 2022“ Barselonoje, toliau „Shishi“ leisis į turą po Nyderlandus, kur aplankys Groningeno, Neimegeno bei Roterdamo miestus, Lenkijos sostinę, taip pat sugros festivalį „Diffuse Sound“ Italijoje, Romoje bei aplankys festivalį „Europavox“ Prancūzijoje.

Šie metai grupei – itin sėkmingi. Neseniai „Shishi“ jau antrąkart pasirašė sutartį su Jungtinėje Karalystėje įsikūrusia muzikos leidybos kompanija „The state51 Conspiracy“, o metų pradžioje iš M.A.M.A. apdovanojimų grupė grįžo su metų alternatyvos statulėle.

Naujo grupės albumo „Nearly Happily Ever After“ klausykite čia



NAUJAUSI KOMENTARAI

teisingas žiopčiotojų pavadinimas

teisingas žiopčiotojų pavadinimas portretas
grupė syski verčiasi kaip grupė papai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių