Grupės „Zygga“ nariai Gabija ir Žygimantas: niekas nevyksta be priežasties

  • Teksto dydis:

Grupės „Zygga“ nariai Žygimantas Petkus ir Gabija Radžiūnaitė kartu ne tik scenoje, bet ir gyvenime. Juodu išgarsėjo dalyvaudami realybės šou „2 barai“, o galutinai savo sėkmę už uodegos pagavo projekte „Didysis šou burbulas“. Tikri realybės šou ekspertai apie savo kelią į muzikos olimpą papasakojo TV3 laidos „Pasaulis pagal moteris“ žiūrovams.

Šiandien Gabija ir Žygimantas džiaugiasi savo pasirinkimu dalyvauti realybės šou, nes būtent tai porai atvėrė daugybę durų.

„Nesistengiau nei vaidinti, nei būti kažkuo kitu. Aš esu aš. Žinau, kad su manimi gali būti įdomu, nes sakysiu viską tiesiai šviesiai, tad man nė nereikėjo vaidinti. Man nereikėjo kurti jokio personažo – aš jau atėjau kaip personažas. Man tiesiog reikėjo būti savimi“, – TV laidoje sakė Žygimantas.

Būtent taip dalyvaudama realybės šou stengėsi elgtis ir jo mylimoji Gabija. Vis dėlto mergina pripažino, kad vienu metu save pametė, ir tai geruoju nesibaigė. „Vaidyba realybės šou yra didžiausias trūkumas, nes žmonės vis tiek pamatys ir supras“, – įsitikinusi Gabija.

Tie, kurie mano, kad porą suvedė realybės šou, klysta. Gabija ir Žygimantas draugavo jau iki tol. Žygimantas savo sužadėtinei niekuomet negaili pačių gražiausių žodžių – akivaizdu, kad juodu skirti vienas kitam. Skolinga nelieka ir Gabija.

„Mes vienas kitą papildome. Man labai pasisekė, kad Žygis yra toks užsispyręs ir viską sustato į savo vietas, turi tvirtą žodį, kuris būna paskutinis. Man tai labai tinka, nes aš visą laiką mėtausi, esu išsiblaškiusi, o jis viską labai gerai sureguliuoja ir padeda apsispręsti“, – teigė Gabija.

Tačiau nėra namų be dūmų – visko pasitaiko ir laidos svečiams. Juodu atskleidė, kaip sprendžia konfliktus ir kas jiems padeda susitaikyti. „Mes negalime pyktis – juk esame duetas ne tik gyvenime, bet ir scenoje. Kaip tu susipykęs lipsi ant scenos ir ką tuomet dovanosi žmonėms?“ – sakė Žygimantas.

Jaunuoliai įsitikinę, kad niekas nevyksta be priežasties, – visos klaidos ir net skandalas, kilęs, kai pora aistringai dejuodama realybės šou metu „skaitė šampūno etiketę“, nuvedė juos ten, kur juodu ir turėjo būti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių