G. Sidiniauskas: mergina turėtų susitaikyti, kad aš neeilinė asmenybė

  • Teksto dydis:

„Lietuvos balso“ finalininkas Gražvydas Sidiniauskas – projekte vadinamas vienu gražiausių vyriškų balsų. Tačiau projektui startavus, ne retai iš savo mokytojos Ingos Jankauskaitės jis išgirsdavo, jog per mažai stengiasi ir nededa tiek pastangų, kiek turėtų. Gražvydas ilgai netylėjo ir viename interviu dar prieš mėnesį atskleidė, kad tikrai neatsidavė projektui tiek, kiek turėjo, nes visos jo mintys buvo kitur – į neseniai išgyventas skyrybas su mergina ir jos išdavystę.

Šiandien pakalbintas atlikėjas sako, jog nors ir sugebėjęs atsitiesti ir pergyventi sunkų laikotarpį bei vėl visą dėmesį sukoncentruoti į dalyvavimą projekte, ne visos jo žaizdos jau užgijusios, o nuoskaudą dėl nutrūkusių santykių vis dar jaučia.

„Tiesą sakant, užgniaužiu žaizdas, tačiau kartais pratrūkstu, paverkiu užsidaręs, bet labiausiai jaučiu jai gailestį. Ji užsienietė, žinoma ne mažas vaikas, gali tvarkytis gyvenime pati, bet aš jai galėjau gyvenime duoti daug: santarvę, buvimą kartu, galėjome daug ką bendro nuveikti“,- apie savo būseną sako Gražvydas, patikinęs, kad santykiai su šiuo žmogumi nebeatsinaujino ir nutrūko visiems laikams.

Tiesą sakant, užgniaužiu žaizdas, tačiau kartais pratrūkstu, paverkiu užsidaręs, bet labiausiai jaučiu jai gailestį.

Paklaustas, ar gavęs tiek žinomumo projekte, Gražvydas nesusilaukė dar didesnio dėmesio iš kitų merginų, atlikėjas tik patikina – kol žaizdos nesugijo galutinai, nerti į naujus santykius nėra prasmės. „Naujų santykių kol kas neieškau, telkiuosi tik į karjerą, vis gi noriu tvirto pagrindo savo gyvenime. Noriu suprasti, kad pagaliau manęs gyvenime niekas nestumdys iš mano vietos. Kol kas įsipareigoti nenoriu, noriu pakeliauti, pasidžiaugti gyvenimo teikiamais malonumais, noriu išspausti iš savęs daugiau negu anksčiau“,- atvirai sako Gražvydas.

Kalbėdamas apie santykius, atlikėjas pripažįsta, jog nėra lengva asmenybė, su kuria būtų labai paprasta gyventi, o jo gyvenimo moteris turėtų susitaikyti su keliais esminiais dalykais. „Mergina turėtų susitaikyti su tuo, kad aš neeilinė asmenybė: chaotiškas, išsiblaškęs, kartais nenustygstantis vietoje. Būtent šios savybės atspindi mano asmenybę. Visą tai dėl to, kad aš kūrėjas, jei gimsta nauja idėja, apversiu visus namus, kad ją įgyvendinčiau“,- apie save pasakoja Gražvydas ir priduria, kad jo nuo vaikystės turima regėjimo negalia, labai didelės įtakos santykiams daryti neturėtų, o sunkumų gali iškilti tik buityje.

„Mano regėjimas daro įtaką tik kai kuriems sprendimams buityje. Čia tiesiog moteris turėtų suprasti, kad kartais bus sunku, kaip su vaiku lankstant po namus ir iš paskos renkant jo žaislus. Čia ne tik rega gali kišti koją, bet ir mano dažnas išsiblaškymas“,- patikina Gražvydas.

Vaikinas tikras – jis žino, kokios moters jam reikia ir su kokiomis savybėmis pats susitaikyti niekada negalėtų. „Netoleruočiau išdavystės, nemokėjimo spręsti problemų ar nuolatinio spaudimo. Kartais man pačiam reikia kvėpuoti kažkuo kitu, ir čia nekalbu apie neištikimybę, tiesiog norisi pabūti su draugais,  vyriškoje kompanijoje ir moteris tai turėtų suprasti. Netoleruočiau ir nuolatinio sėdėjimo namie,  man taip jau yra buvę ir tai varė iš proto“,- atvirai sako Gražvydas.

Vis tik į „Lietuvos balso“ pusfinalį patekęs atlikėjas pripažįsta, kad kol kas koncentruotis nori tik į muziką, o visos jo mintys – pasiruošimui projekto pusfinaliui, įvyksiančiam jau sausio 7 dieną, Klaipėdos „Švyturio arenoje“.  Tuomet paaiškės, kas bus tie keturi dalyviai, kurie pateks į finalą ir kausis dėl geriausio balso titulo, koncertinio turo po Lietuvą su Vilniaus Bigbendu ir penkiolikos tūkstančių eurų prizo. Būtent šiuos pinigus, jei laimėtų projektą, Gražvydas skirtų akių operacijai Amerikoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Razinka

Razinka portretas
Eilinis, eilinis, tik balsas gelbsti, o protauji kaip eilinis

Anonimas

Anonimas portretas
O cia butina gyent su mergina. Uzsienij gy vena daug vienisu materialiai apsirupinusiu ir niekas neproteja del sekso turi ka veikt ir be jo.Niekas nesoka per balkona.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių