Gydytoja J. Tulčina prakalbo apie verslo partnerio išdavystę ir skaudų pirmojo vyro elgesį

  • Teksto dydis:

Jelenos Tulčinos vardą Lietuvoje žino tie, kurie domisi alternatyvia medicina. 15 metų kardiologe pradirbusi moteris prieš 30 metų buvo pirmoji daktarė, kuri ėmėsi paslaugas teikti privačiai. Turėdama vos šimtą dolerių, ji sugebėjo atsidaryti savo pirmą kabinetą, o vėliau, atradusi būdą kaip gydyti žmones be vaistų, pelnė pagarbą ir pripažinimą. Šiandien Jelena – savimi pasitikinti gydytoja, verslininkė, mama, žmona ir močiutė, tačiau mažai kas žino, kad sėkmingos moters kelias prasidėjo nuo skaudžių išdavysčių, skurdo ir kompleksų, kurie atsirado dar vaikystėje.

„Vieną kartą mamos paklausiau ar aš graži, atsimenu, ji pasakė, jog esu simpatiška, bet nesu graži. Aš tai prisimenu visą savo gyvenimą“, – atvirai LNK laidoje „Bus visko“ šį antradienio vakarą, 20 val., pasakos Jelena.

Mokykloje viršsvorio turėjusi moteris prieš išleistuves numetė dešimt kilogramų, baigė medicinos studijas, tapo kardiologe, apie ką visuomet ir svajojo, tačiau laiminga nesijautė. Savivertę smukdė pirmasis vyras, už kurio Jelena buvo ištekėjusi.

„Jis man pasakė, kad, jeigu gims mergaitė, aš tau neatnešiu gėlių, o jeigu gims berniukas, tu jų gausi“, – prisimena tuomet pirmagimio besilaukianti moteris.

Dirbdama kardiologe Jelena užsidirbo ir per dešimt metų susitaupė sumą, reikalingą dviem žarnyno valymo aparatams ir ėmė važinėti po visą pasaulį gilindama natūralios medicinos žinias. Pas Jeleną ėjo tie, kurie nenorėjo gydytis vaistais arba tie, kuriems tradicinė medicina jau negalėjo padėti. Po kurio laiko atrado maisto netoleravimo testą, kuris esą padėjo šimtams tūkstančių nutukimu bei kitomis lėtinėmis sergančių pacientų.

„Po trijų metų sėkmingo darbo drauge, mano tuometinis verslo parneris man nežinant pradėjo statyti savo kliniką ir norėjo pasinaudoti visomis mano žiniomis ir sukaupta patirtimi. Po trijų metų sėkmingo darbo drauge“, – pirmąją pamoką verslo pradžioje prisimena Jelena.

37 metus kartu nugyvenę Jelena ir Feliksas yra puikiausias įrodymas, kad tikra meilė – tai ne tirpstančios kojos ir skraidantys drugeliai pilve, tikra meilė yra pagarba, kantrybė ir abipusis palaikymas, kuris padeda įgyvendinti net pačias didžiausias svajones.

Apie verslo partnerio išdavystę, skaudžias patirtis ir netradicinės medicinos pradžią Lietuvoje – jau šį antradienio vakarą laidoje „Bus visko“, 20 val., per LNK.


Šiame straipsnyje: Jelena Tulčinalaida Bus visko

NAUJAUSI KOMENTARAI

A

A portretas
Bobai nebutinas ypatingas grožis , reikia tik tobulai sexa išmanyti ir dar tobuliau suktis virtuvėje , o šiuo atveju matyt nei viena nei kita ....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių