Pereiti į pagrindinį turinį

I. Burlinskaitei atlikta svarbi procedūra

2023-05-17 14:26
DMN inf.

Nuomonės formuotoja Indrė Burlinskaitė-Vaisieta Kauno klinkose tęsia kovą su klastinga liga – prieš kurį laiką diagnozuotu kraujo vėžiu. Moteriai trečiadienį atlikta svarbi procedūra.

Indrė Burlinskaitė-Vaisieta.
Indrė Burlinskaitė-Vaisieta. / Instagramo stop kadrai

„Esu po dar vienos operacijos. Man į petį įsiuvo Porto kateterį, kurį savo kūne turėsiu viso gydymo metu. Galvojau, pati operacija bus greitesnė ir paprastesnė, tačiau truko net vieną valandą. Šiandien, kaip ir vakar, visą dieną lovos režimas“, – rašė I. Burlinskaitė trečiadienio popietę.

Vaizdo įraše matyti, kaip šalia sergančios žmonos nuolat esantis vyras jai įteikia didžiulį baltą meškiną, kuriam Indrė neatsitiktinai  davė  vardą – Hodžkinas.

Instagramo stop kadras. 

„Hodžkino limfoma yra kraujo vėžio forma, kuriai būdingas efektyvus ir sėkmingas gydymas net pažengusiai ligai. Šiuo metu laukiame galutinio tyrimų atsakymo, kuris, panašu, krypsta geresne linkme. Todėl pasisveikinkite su mūsų nauju gyventoju – misteriu Hodžkinu. Jis – mūsų viltis“, – vilties kupinu įrašu pasidalino Indrė ir jos vyras Liudas savo instagramo paskyrose. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų