I. ir Ą. Žvaguliai mini penktąsias vedybų metines: šventei pasirinko neįprastą vietą

  • Teksto dydis:

Verslininkas Ąžuolas Žvagulis ir atlikėja Ineta Puzaraitė-Žvagulienė šįmet mini penktąsias vedybų metines. Iki šiol santuokos sukakčių niekada nešventusi pora tikėjosi per mažąjį jubiliejų sulaukti bažnyčios palaiminimo bei surengti dideles iškilmes. Tačiau, planus sujaukus karantinui, šią vasarą vis tiek nusprendė praleisti iškilmingai ir įvairiai.

Tam, kad sukaktis įsimintų ne tik jiems, bet ir vaikams, sutuoktiniai vestuvių minėjimą surengia vis kitoje, ypač mažuosius dominančioje vietoje. „Ar esate vestuvių metines šventę vandens parke? O mes – esame“, – po apsilankymo sostinėje įsikūrusioje vandens pramogų oazėje šmaikštavo Barboros ir Bernardo tėvai.

Pora patikino – vietą, kur šeima turėtų surengti svarbią šventę, išrinko būtent mažieji. Ne vieną kartą vandens pramogų parke lankęsi vaikai jau žinojo, ko tikėtis – pramogos specialiai jų amžiaus lankytojams skirtoje žaidimų aikštelėje, šokinėjimas per bangas jūros bangų baseine, plaukiojimas su pripučiamu ratu sriauniojoje upė, mėgavimasis gaiviais kokteiliais.

Vienas kitą palepino ir suaugusieji – kol Ąžuolas, kartu su Bernardu ir Barbora, mokėsi plaukti ar žaidė vandens karą, Ineta atsipalaidavo turkiškame hamame. Vėliau ji mylimąjį išleido pasikaitinti pirtyje.

„Visas pramogas renkamės daugumoje dėl vaikų. Kad tik praturtinti jų laisvalaikį. Lietuvoje poilsiaujame savo namuose arba Klaipėdoje prie jūros, plaukiame baidarėmis. Ir vis savaip paminime mums svarbią sukaktį“, – sakė I. Puzaraitė-Žvagulienė.

Kalbėdama apie penkerius santuokos metus su Ąžuolu ji neslėpė – laikas buvo tikrai įtemptas. „Daug dirbome, su vyru kūrėme daug planų, svajonių ir jas įgyvendinome. Galiu pasakyti, kad viskas vyko gana sėkmingai ir toliau mes darome tą patį. Užsibrėžiame savo tikslus ir einame jų link. Mažai poilsiaujame, mažai atostogaujame. Abu laikomės pozicijos, kad dabar yra tas metas, kai reikia daug dirbti, tiksliau „atidirbti“, kad suaugus vaikams, kada liksime vieni, nebesuktumėme galvos dėl darbo, dėl pinigų, o galėtumėme visą laiką skirti vienas kitam ir kelionėms“, – sakė Ineta.

Prieš penkerius metus Žvaguliai vestuvių nekėlė. „Tai buvo nedidelis šeimos pabuvimas. Bet vis dar planuojame padaryti tikrą šventę ir susituokti bažnyčioje“, – patikino pašnekovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
Uzsikruskit ešeriai !

Hana

Hana portretas
O kas čia tokie per muzikai

Lordas

Lordas portretas
Verslininkas...... Nejuokinkit Lietuvos
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių