Inetos ir Ąžuolo Žvagulių atžalai – ketveri: šventė tris dienas

  • Teksto dydis:

Inetos ir Ąžuolo Žvagulių pirmagimei Barborai – ketveri. Savąjį gimtadienį, apsupta ją mylinčių artimųjų bei draugų, mergytė minėjo net tris dienas: namuose, vandens parke bei darželyje.

„Esame labai artimi, todėl vieną dieną skyrėme tik šeimai. Dar viena buvo pašvęsta draugams, o trečioji skirta tiems, su kuriais Barbora darželyje susitinka kasdien“, – pasakojo dainininkė ir dviejų vaikučių mama I. Pūzaraitė-Žvagulienė.

Savaitę prieš gimtadienį mažoji B. Žvagulytė vasarojo pas Inetos mamą, o vos grįžusi pateko į šeimos namų kieme surengtą kepsnių vakarėlį ir galėjo džiaugtis princesišku gimtadieniu. Didžiausia jo staigmena tapo senelio Žilvino Žvagulio sukaktuvininkei įteikta žaidimų aikštelė.

„Dovanos buvo viena už kitą įspūdingesnės, o Barbora vos spėjo jomis džiaugtis. Gimtadienio proga ji gavo ir du triušiukus, kuriais nuo šiol turės kasdien rūpintis“, – sakė Ineta.

 

Mergytė su nekantrumu laukė ir išvykos su draugais į vandens parką, kur jau ne kartą yra lankiusis. Polinezijos puota, kurią būriui mažųjų surengė animatoriai, Žvagulius ir jų svečius į vandens pramogas įsuko net šešioms valandoms. „Vaikams buvo piešiamos tradicinės polinezietiškos tatuiruotės, jie ieškojo Okeanijos gelmėse nuskendusio lobio, varžėsi greičio turnyre siauriausiose ir srauniausiose Polinezijos upėse. Ir tai buvo tik dalis  suplanuotų atrakcijų.

O kur dar teminis tortas! Barbora negalėjo atsidžiaugti kontrastingu ir tokiu užimtu gimtadieniu“, – pasakojo Ineta, pridurdama, kad po kelias valandas trukusios oficialios šventės dalies visi vandens parke liko dar labai ilgam – tada lepinosi jūros bangų baseinu, masažais, pirtimis, sūkurinėmis voniomis, ledais iš tikrų vaisių bei kitomis pramogomis.

Asmeninio archyvo nuotr.

Jauki buvo ir šventė darželyje, kuris įkurtas Žvagulių namuose. Tėvai neabejoja – Barbora yra užsispyrusi, žinanti, ko nori, dėmesį mėgstanti mergaitė. „Buvome Ž. Žvagulio ir I. Starošaitės koncerte. Tai dukra kai pradėjo šokti prie scenos, tai pasitraukė tik pasibaigus pasirodymui“, – sakė keturmetės mama.

Ineta šiuo metu svarsto, į kokius būrelius rudenį reikėtų pradėti vežioti dukrą. Jai, pasak pašnekovės, tiktų ir šokiai, ir dainavimas. Dainuojančią mergaitę jau girdėjo Inetos mokytoja Laima Lapkauskaitė, patvirtinusi, kad atžala turi gabumų.

„Barbora labai panaši į Ąžuolo mamą Regvitą. Iš čia, matyt, ir paveldėti meilės judesiui genai – močiutė buvo žinoma šokėja, – pasakojo Ineta. – Kai abi giminės pusės turi tiek talentų, tikėtina, kad ir mažieji kažką iš artimųjų perims – juk vien aplinka, atmosfera turi įtakos pomėgiams“.

Dainininkė užsiminė, kad jos vyras norėtų, jog dukra žaistų tenisą. Tačiau kol kas mergytė didelės meilės sportui nedemonstruoja. „Bandysime atrasti tai, kas jai iš tiesų patinka. Juk jei vaiką versi rinktis tai, ko jis nemėgsta, gali visam gyvenimui padaryti žalą ir jis nieko nebenorės“, – neabejojo Ineta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lordas

Lordas portretas
Verslininkų šeimynėlė.kkkkkkkk

Lordas

Lordas portretas
Žvagulis su savo paprastumu tuoj ir bunkus aplenks.lenda,kiša tas savo atžalas kur ymanoma,jau vulgaru darosi.

Babytė

Babytė portretas
kas per įžimybės ,jau net šlykštu darosi,nebežino kaip save pareklamuoti,dainuškų nieks tokių nebesiklauso,tai nors taip pasireklamuoja.O tai įžimybė ta Barbora lyg kiti anūkų neturi ir gimtadienių nešvenčia.Geriau kepkite savo šakočius ir atidarinėkite menkaverčius savo daržeius.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių