Į išankstinę komedijos „Gautas iškvietimas 3“ premjerą įriedėjo šarvuočiu

  • Teksto dydis:

Likus trims dienoms iki Tado Vidmanto juodosios komedijos „Gautas iškvietimas 3“ premjeros kino teatruose, į išankstinę premjerą rinkosi aktoriai, kūrybinė grupė ir gausus būrys žinomų žmonių. Filmo aktoriai į premjerą atvyko policijos atributika papuoštu šarvuočiu.

Savo kalboje prieš filmo peržiūrą režisierius Tadas Vidmantas pripažino, kad sąlyginai trumpas laiko tarpas nuo pirmosios filmo dalies iki tęsinio kūrybinei grupei buvo košmariškai įtemptas. „Ačiū visiems, kas prie filmo daug ir juodai dirbo. Prieš pat premjerą kai kurie komandos nariai buvo tokie nusikalę, tiek kankinosi, kad tikrai maniau, kad turėsime nušauti. Ir vėl ačiū žmonai, kuri per tuos 4 ar 5 mėnesius, kiek nesimatėm, išlaukė ir neištekėjo už kito vyro“, – juokavo T. Vidmantas.

Per pirmosios filmo dalies premjerą režisierius su aktoriais atvyko „policijos limuzinu“, šįkart transportu pasirinktas „policijos šarvuotis“. „Tai mūsų požiūris, kad visos detalės turi būti sužiūrėtos, ir jo deklaracija. Šiam filmui atidavėme visą save, patys mėgaujamės procesu. Kadangi filme šaržuojami policijos pareigūnai ir situacijos, į kurias jie patenka, tai ir atvykimas į premjerą turi atspindėti filmo humorą iki galo“, – kalbėjo filmo režisierius.

Į filmo premjerą atvyko Rūta Meilutytė, Erica Jennings, antro plano vaidmenį filme atliekanti Asta Valentaitė.

Tado Vidmanto nauja juodosios komedijos apie policiją „Gautas iškvietimas“ dalis – „Gautas iškvietimas 3“ kino teatruose pasirodo spalio 7 d.

Apie filmą „Gautas iškvietimas 3“

„Super“, „geriausias filmas pasaulyje“, „Kada bus parsisiųsti?“ – tokie epitetai lydėjo kontraversišką, nevienareikšmių vertinimų sulaukusį pirmąjį pilno metro Tado Vidmanto filmą „Gautas iškvietimas“. Nepraėjus nei metams, į ekranus atkeliauja trilogiją užbaigianti antra serijos dalis – „Gautas iškvietimas 3“.

7-asis policijos komisariatas po pirmojo filmo sėkmės daro tai, ką pareigūnams tenka daryti itin retai – išleisti dideles sumas pinigų. Neoficialiu komisariato šūkiu iš „Ginti, saugoti, padėti“ virtus „Pirkti, leisti, iššvaistyti“, pradeda aiškėti, kad laimės už pinigus nenusipirksi. Tačiau tai nereiškia, kad bandyti neverta.

Ekipažai lyg magnetas traukia bėdas, sudėtingiausius iškvietimus ir keblias situacijas, todėl pinigai tvirtose teisingumo rankose ilgai neužsibūna. Ar pinigai pakeičia žmones? Kuri pareigūnė laukiasi? Ar tikrai naujojo filmo pabaigos sulauks ne visi pamilti personažai?

Visa tai kūrėjai žada atsakyti dar smagesniame, dar įspūdingesniame ir dar daugiau žvaigždžių turinčiame vienintelės policijos komedijos Lietuvoje tęsinyje „Gautas iškvietimas 3“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Praeivis

Praeivis portretas
As suprantu juoda jumora, as ji megstu, bet situose filmuose as jo nematau. Tai lekstas pasisaipymas is policijos, pigus bajeriai ir apgailetinas scenarijus. Ir visi kurie atejo pasisaipyti- mano akyse uzsidejo minusa...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių