I. Jankauskaitė ir M. Stonkus LNK antrininkų šou įteiks 10 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Žiūrovų pamiltas ekrano duetas – aktoriai Inga Jankauskaitė ir Mantas Stonkus – jau suplanavo ir savo pavasario sezoną televizijoje. Sausio pabaigoje finišuosiantį legendinį projektą „Žvaigždžių duetai“ keis naujasis LNK superšou „Mes – vieno kraujo“.

Jo vedėjais patvirtinti I. Jankauskaitė ir M. Stonkus kiekvieną sekmadienį leisis ieškoti naujų Lietuvos scenos žvaigždžių – visi norintys jau dabar gali pildyti dalyvio anketą.

„Mes – vieno kraujo“ – tai nacionalinis muzikinis konkursas, laukiantis visų, kurie tiki, kad gali įsikūnyti į kurią nors Lietuvos ar pasaulinę scenos žvaigždę, kurie nebijo scenos ir kurie trokšta dainuoti. Projekto kūrybinė komanda neslepia, kad šis konkursas yra realus šansas pradėti savo karjerą televizijoje ir didžiojoje scenoje.

„Tikiu, kad dauguma dabartinių žvaigždžių savo karjeros pradžioje taip pat turėjo kokį nors idealą, į kurį lygiavosi, iš ko mokėsi ar ką mėgdžiojo, stebėdami jų pasirodymus. Todėl ieškome žmonių, norinčių dainuoti, išbandyti save scenoje, ir gal net pradėti joje rimtą karjerą. Mes tikrai padėsime žengti pirmuosius žingsnius“, – kalba projekto „Mes – vieno kraujo“ prodiuseris, kompanijos „TV Play“ vadovas Laurynas Šeškus.

Visų, norinčių išbandyti savo jėgas naujame LNK superšou „Mes – vieno kraujo“, anketos laukiamos jau dabar. Savaitės pradžioje laidos kūrėjai atskleidė dar vieną pritrenkiančią naujieną – didysis projekto prizas sieks net 10 000 eurų.

Jei manote, kad esate vieno kraujo su bet kuria Lietuvos ar pasaulio įžymybe, jei trokštate parodyti save scenoje ir dirbti su ryškiausiais jo profesionalais – pildykite projekto „Mes – vieno kraujo“ dalyvio anketą jau dabar.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių