I. Jankauskaitė prie naujo muzikinio klipo kviečia prisidėti jaunavedžius

  • Teksto dydis:

Viena ryškiausių šalies kūrėjų Inga Jankauskaitė be ilgesnių pauzių gyvena kūrybos nuotaikomis. Visai neseniai pristačiusi jautrų kūrinį lietuvių ir ukrainiečių kalbomis „Dega ąžuolai“, šiandien garsi moteris kreipiasi į tuos, kurie turi užfiksavę savo vestuvių akimirkas vaizdo įrašuose.

Atlikėja naujausiam savo kūriniui ruošiasi pristatyti vaizdo klipą, kuriame atsispindės gražiausios, linksmiausios bei įdomiausios porų vestuvių akimirkos. Šiam tikslui dainininkė kviečia prisidėti visus norinčius.

„Pastaruoju metu vis gaunu nuostabias žinutes apie tai, kad mano dainas poros rinkosi savo vestuvėms. Pavyzdžiui, kūrinius „Tau ir man“ ar „Mano vienintelis“ nuotakos dainuoja savo išrinktiesiems, daina „Nenutrauk šito siūlo“ buvo ne kartą pasirinkta vietoj priesaikos, o skambant „Aš myliu tave“ įvyko piršlybos. Man tai labai gražu! Gera ir svarbu žinoti, kad mano muzika lydi žmones jų gyvenimuose ir tampa prisiminimų dalimi“, – apie įkvėpimą įgyvendinti kilusią idėją pasakoja Inga.

Gera ir svarbu žinoti, kad mano muzika lydi žmones jų gyvenimuose ir tampa prisiminimų dalimi.

Jau birželio mėnesį įvyksiančia dainos premjera I. Jankauskaitė nori atsidėkoti visiems, kuriuos įkvepia kūryba, bei sukurti tokį muzikinį klipą, kuris keltų šypseną.

„Pagalvojau, kad labai noriu atsidėkoti žmonėmis, kurie semiasi idėjų mano kūryboje arba tiesiog leidžia kūrybai tapti jų svarbių akimirkų dalimi. Todėl noriu pasiūlyti tapti naujos dainos klipo dalimi. Atrinkite gražiausius ir emocionaliausius savo vestuvių kadrus ir atsiųskite, o mes sukursime tokį vaizdo klipą, kurį visiems kartu bus gera žiūrėti!“, – ragindama visus, sutinkančius ir norinčius pasidalinti vaizdo įrašais iš vestuvių, atlikėja kviečia tai padaryti iki gegužės 29 d. elektroniniu paštu videoklipui@gmail.com. Tinka įvairūs profesionaliai ir neprofesionaliai įamžinti vaizdo įrašai, kuriuose atskleidžiamos emocijos, linksmiausios vestuvių akimirkos ir jaunųjų džiaugsmas.

Jau šį penktadienį atlikėja Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje surengs koncertą, o rugpjūčio 6 d. įvyks koncertas Palangoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių