Į Kauną atvykstanti JAV atlikėja reiškė meilę Rusijai ir puošėsi rusiška atributika

  • Teksto dydis:

Kitą pirmadienį, kovo 4-ąją, Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertą planuojanti rengti atlikėja LP nustebino gerbėjus. Socialiniame tinkle „Instagram“ ji paviešino kadrus, kuriuose yra apsirengusi sportiniu megztiniu, ant kurio – Rusijos simbolika ir užrašas „LP Russia Official“. „Myliu jus!“ – prie nuotraukos rašė atlikėja LP.

Kaip skelbia LRT.lt, LP pasidalino ne tik nuotrauka su rusiška atributika, tačiau ir per antrąsias Ukrainos karo metines pasirašytu rusų gerbėju atviruku. LP dėkojo gerbėjams Rusijoje ir įraše pažymėjo oficialų Rusijos gerbėjų klubo puslapį.

Greitai pasipiktinimo sulaukę LP įrašai iš socialinio tinklo dingo, juos pakeitė kreipimasis į gerbėjus Baltijos šalyse.

„Aš taip didžiuojuosi ir esu dėkinga savo gerbėjams visame pasaulyje. Žinau, kad Baltijos šalyse yra daug ukrainiečių pabėgėlių ir noriu, kad mano ukrainiečiai gerbėjai žinotų, kaip stipriai juos palaikau, visuomet palaikiau ir myliu jus“, – LRT.lt žiniomis skelbė atlikėja.

Atlikėja, kurios tikrasis vardas yra Laura Pergolizzi, turi gausų gerbėjų būrį Lietuvoje, ne kartą yra koncertavusi mūsų šalyje. Kauno „Žalgirio“ arena į viešojoje erdvėje kilusį pasipiktinimą sureagavo greitai ir žadėjo daugiau informacijos pateikti artimiausiu metu.

Viešojoje erdvėje LP pasisakymais ir akibrokštu pasipiktino ne vienas garsus žmogus. Tarp jų – atlikėja Monika Pundziūtė-Monique, Mantas Bertulis, prodiuseris Vaidas Stackevičius.

Vasario 24-ąją karas Ukrainoje įžengė į trečius metus. Apie tai – LNK žinių reportaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pirmyn

Pirmyn portretas
Galėtų pabandyti su ta bliuze išeiti į gatvę kokiam Lvove, nepraeitų 5 minutės ir būtų populiariai paaiškinta kur kekšės vieta.

Pilietis

Pilietis portretas
Ale kiek atsilupeliu- piktinasi viskuo kas susije su rusija. Tai kodel prof. VL dar nepasodintas?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių