Į komedijos „Lietuviški svingeriai“ premjerą rinkosi garsios poros

  • Teksto dydis:

Spalio 24 d. vyko išskirtinė naujosios režisieriaus Tado Vidmanto komedijos „Lietuviški svingeriai“ premjera. Į premjerą atvyko būrys žinomų meno ir pramogų pasaulio atstovų – dizaineris Robertas Kalinkinas, aktorius Mindaugas Papinigis, režisierius Emilis Vėlyvis, Arūnas Valinskas, komikas Mantas Katleris su drauge Aiste, duetas Lilas ir Innomine su antrosiomis pusėmis.

Prieš premjerą ant scenos užlipęs filmo režisierius T. Vidmantas teigė kalbos nepasiruošęs. „Aš nespėju taip dažnai tų kalbų rašytis...“, – juokavo T. Vidmantas. Nuo 2015 metų jis kasmet pristato po naują filmą.

Nuteikdamas žiūrovus reginiui režisierius pasakė, kad tai – kol kas geriausias jo filmas. „Tokio nebūčiau padaręs be geriausios komandos“, – kalbėjo komedijos režisierius T. Vidmantas. Taip pat prisipažino, kad jis sukūrė žodžius filmo pabaigoje skambančiai dainai. Muziką filmui kūrė kompozitorius, šių metų Lietuvos eurovizinės dainos autorius Vytautas Bikus.

Paskutinis T. Vidmanto kurtas filmas „3 milijonai eurų“ kino teatruose Lietuvoje ir užsienyje surinko daugiau nei 1,3 mln. eurų ir tapo pačiu pelningiausiu filmu per pastaruosius 25 metus.

Filmą bus galima pamatyti visuose didžiausiuose šalies kino teatruose nuo spalio 26 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Na ir nusirito musu kultura...svingeriai lietuviski.Kodel ne perdilos?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių