I. Krupavičiaus gyvenime – permainos, kurioms prireikė net 19 metų

  • Teksto dydis:

Televizijos žiūrovų numylėtinis Ignas Krupavičius rugsėjo 1–ąją savo feisbuko paskyroje pranešė apie tai, kad po devyniolikos metų pertraukos grįžta į mokslus. 

„Grįžtu į suolą! Prieš 23 metus baigiau mokyklą (pradėjau Sausio 13-osios mokyklą, baigiau Licėjų), prieš devyniolika metų baigiau VU Žurnalistikos studijas ir šiandien pradedu VU magistrantūros studijas. Laikai keičiasi, išlieka gėlės, jaudulys, troškimai ir norai. Su Mokslo ir žinių diena!“,– sveikino Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultete Žinių vadybą ir lyderystę studijuosiantis Ignas.

Žinomas vyras socialiniuose tinkluose prie šio įrašo pasidalino savo vaikystės nuotraukomis. 

 

 

„Turbūt po bakalauro studijų ir nemačiau, ką galėčiau studijuoti, maniau, kad nereikia skubėti. Tai tam neskubėjimui prireikė va tiek metų. O galų gale, kartais nežinai, kokioje karjeros pozicijoje tau gali prireikti ir magistro laipsnio. Tai irgi, manau, gali būti vienas iš tų aspektų“,– portalui „zmones.15min.lt“ žinomas vyras paaiškino priežastį, dėl ko taip ilgai delsė. 

I. Krupavičiaus feisbuko nuotr. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

vidas l.

vidas l. portretas
Juokingas zmogelis. Lenda visur save parodyti. O tai jau kompleksiukas... Dar ir nevykeli, fotografavusi nuoga moteri, priciupo, didvyris! Taciau idomu, kaip jis pats, nors ir be fotoaparato, salia tos nuogales atsidure?Tad kuriam kuri reikejo gaudyti?

Kalvis Ignotas

Kalvis Ignotas portretas
Šaunu,Ignasijau.Normalus vaikis ir fotogeniškas savo šypsena.Sėkmės Tau,vardo broli.Tik jau nemesk TV,nes savo buvimu ją puoši ir kuri jai pridėtinę vertę.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Darbui televizijoje jis tiko. Neprasta išvaizda. Graudu matyti tokį nevykusios išorės žmogų tv3, pavardė iš b raidės. Žmogus nesimpatiškas. Labai atstumiantis išorė. Visada jį perjungiu. Televizijoje reikalinga gera išvaizda.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių