Pereiti į pagrindinį turinį

Į LRT eterį grįžta „Įdomiųjų pamokų“ tęsinys – „Įdomiosios atostogos“

2020-06-16 07:58
DMN inf.

Nuo birželio 29 d. LRT televizija pradeda rodyti specialią vasaros laidą vaikams „Įdomiosios atostogos“.

„Tai yra ypač didelio populiarumo tarp moksleivių sulaukusio LRT televizijos projekto „Įdomiosios pamokos tiesiogiai“, kurį rodėme nuo pat karantino pradžios, tęsinys. Pailsėję projekto kūrėjai netrukus grįš su vasarai skirta pramogine edukacine laida, kurioje vėl susitiksime su pačių įvairiausių sričių profesionalais ir sužinosime daug naujų dalykų. O taip pat – kviesime dalytis idėjomis, ką turiningo nuveikti šią vasarą“, – sako LRT generalinės direktorės pavaduotojas Gytis Oganauskas.

„Įdomiosios atostogos“ tęs LRT projekto „Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ laidos „Įdomiosios pamokos tiesiogiai“ pradėtą misiją jaunuosius žiūrovus prie TV ekranų pritraukti naudingu ir įdomiu turiniu. Kūrėjai žada į laidą kviestis žinomus ir gerbiamus įvairių sričių profesionalus, tarp jų ir mokytojus, kurie dalysis savo žiniomis ir kvies kartu leistis į kelionę po įdomųjį mokslo pasaulį. Be to, „Įdomiųjų atostogų“ žiūrovai sužinos ir daugybę idėjų, ką nuveikti vasarą keliaujant Lietuvoje, ilsintis kaime ar tiesiog leidžiant laiką savo namų kieme.

Valandos trukmės „Įdomiosios atostogos“ per LRT televiziją bus rodomos kiekvieną darbo dieną iki pat rudens nuo 13 valandos.

LRT radijas taip pat kviečia vaikus šeštadieniais nuo 11.05 val. klausytis jiems skirtos laidos „Domas ir Tomas“, sekmadieniais nuo 10.05 val. – Lietuvos aktorių įgarsintus radijo spektaklius vaikams, o kiekvieną darbo dieną, vakarais nuo 20.05 val. – „Vakaro pasakos“. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų