I. Martinkėnaitė apie kaimo darbus: man baisu, kai žudo tuos gyvulius

  • Teksto dydis:

Dainininkė, grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė tikina, kad pieva, saulė ir grynas kaimo oras ją žavi, bet tikrai ne kaimo darbai. „Oi man labai baisūs kaimietiški darbai, kai jie žudo tus gyvulius...“, – sako Ingrida.

Ingrida jau šį vakarą 20 val. kartu su šokėju Vytautu Mackoniu ir pilvo šokio mokytoja, fitneso gražuole, kineziterapeute Irina Barzinskiene atstovaus miestui TV3 tautos žaidime „Miestas ar kaimas“.

Profesionalus šokėjas V. Mackonis – tikras vilnietis. Kadangi šokėją nuolat supo gražios moterys – šokėjos, Vytauto nuomonė apie kaimo moteris gana kritiška: „Moterys, kurios gyvena kaime ir yra labiau prie ūkio, tikriausiai truputėlį mažiau save prisižiūri ir mažiau laiko leidžia grožio salonuose“. Tuo metu Irina, nors žaidime ir gynė miesto komandos garbę, pati tikrai neatsisakytų gyventi kaime: „Tai yra tobulas variantas – kaimas. Gyventi su šeima, auginti vaikus. Gali nebent į miestą važiuoti padirbėti ir tiek...“.

Šįkart miestiečiams teks rimtas gelgaudiškiečių iššūkis. Šakių rajono meras su dar dviem gelgaudiškietėmis – dainininke Vismante Vasaityte ir mokytoja Odeta Dailydiene – gins kaimo komandos garbę. Po laidos meras tikino, kad filmavime jų komanda tikrai nesijautė kaip „kaimiečiai įmesti į miesto technologijų baubą“ ir džiaugėsi, kad atmosfera buvo ne tik smagi, bet ir labai atpalaiduojanti. Būtent atsipalaidavimo ir ramybės viena iš kaimo komandos narių V. Vasaitytė tikina pasigendanti visur. „Mes visi bėgam, lekiam vieni pro kitus. Apskritai, tiek miestiečiai, tiek kaimiečiai, visi kažkur praskubam. Mes esam nenuoširdūs per tuos savo lėkimus, vis kažką matom daugiau, svarbiau, o ne žmogus žmogų“, – kalbėjo dabar Vilniuje studijuojanti ir į gimtąjį miestelį atsigauti vis grįžtanti mergina.

Mokytoja O. Dailydienė tikina, kad kaime pramogų tikrai netrūksta: „Čia pas mus miestely tikrai gyvenimas verda, koncertai vyksta tokie, kad mieste žmogus neaplanko tokių koncertų, kokius mes matom“, – tikina Odeta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

qq

qq portretas
Ne vienai tau gaila...deja,medžioklė vykdoma nuo pirmykščių laikų ,o ?argi tai nežudymas? Valgyti visiems reikia...Taip buvo ,taip bus.Kai kurie valgo ir žolę kaip zuikiai.:)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių