I. Stumbrienė atskleidė savo svorį: sulaukė vyro atsako ir komentaro

  • Teksto dydis:

Feisbuke savo gyvenimo detalėmis besidalijanti Inga Stumbrienė nusprendė pakalbėti ir apie daugeliui moterų aktualią temą – svorį. Žinoma moteris ne tik viešai atskleidė savo svorį, bet taip pat sulaukė ir vyro Aivaro Stumbro atsako.

Feisbuke I. Stumbrienė pasidalijo nuotrauka, kurioje ji stovi ant svarstyklių, o šiose matyti moters svorį – 54,9 kg – atskleidžiantys skaičiai.

„Pakalbėkim apie svorį. O kada geriausiai jaučiatės jūs? Aš geriausiai jaučiuosi, kai mano svoris yra 55 kg, prisipažinsiu, būna ir 56 kg. Na, o kuomet rodyklė rodo 54,9 kg – labai malonu. Laukia pyragėlių diena“, – atviravo žinoma moteris.

Po I. Stumbrienės įrašu pasipylė internautų komentarai. „Šaunuolė“ – rašė internautė Viktorija.

Feisbuko nuotr.

„O as svarstyklių neturiu. Todėl svoris visada būna idealus ir pyragėlių diena būna dažna“, – šmaikštavo Renata.

Tačiau labiausiai internautus nustebino komentatorių gretose atsiradęs Ingos vyras Aivaras. Jis taip pat įkėlė nuotrauką, kurioje stovi ant svarstyklių, o šios rodo 100,1 kg. „O kaip man jaustis“, – trumpai brūkštelėjo Aivaras.

Feisbuko nuotr.

Netrukus ir po vyro nuotrauka pasipylė internautų komentarai. „Dvigubai. Geras jausmas vyrui“, – mintimis dalijosi Veronika.

Super, žmoną nešioti ant rankų vienas malonumas“, – rašė internautė Ingrida.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaimietis...

kaimietis... portretas
o kuom jau ji žinoma...

Įvaizdis

Įvaizdis portretas
Vien svoris nieko nepasako svarbu koks ūgis. Stumbrienė nėra žemo ūgio moteris, todėl 54, 9 kg svorio diagnozė - anoreksija. Graudu, kada subrendusi moteris vaikosi barbės įvaizdžio. Vyreliui ne ką geriau su proteliu. Pliuškių porelė.

Vilija

Vilija portretas
Pėdos tai negražios,matosi,kad avėjo aukštakulnius per kančias. Ir kam tokio viešumo...
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių