Įkvepianti vienybė ir klipo idėja, užgimusi sapne: S. Petreikio muzikinė premjera – „Bruoli“

  • Teksto dydis:

Saulius Petreikis pristato muzikinę premjerą – „Bruoli“. „Tai muzikinis vaizdo klipas apie susitelkimą ir atsakomybę už savo jausmus. Apie tai, ką transliuoji į bendrą kolektyvinį lauką. Šiuo vaizdo klipu mes liudijame tiek žmogaus vidinę ugnį, tiek ir vidinės šviesos galingumą“, – dalinosi savo vizija režisierė Laura Tamošiūnaitė.

„Filmavimas vyko  gegužės pradžioje, Baltijos jūroje. Vandens temperatūra siekė gal penkis laipsnius. Nepaisant stingdančio šalčio situaciją gelbėjo Melnragės pirtis, kariniai naro kostiumai ir abiejų aktorių užsidegimas“, – teigė operatorė Elvina Nevardauskaitė.

„Brolis šioje dainoje pirmiausia yra vienybės simbolis. Visi broliais esame. Dainos tekste yra daug veiksmo – bėga, neria, ieško – tai ta vyriškoji energija, kuri nuolat vyksmo trokšta. Pasauly yra labai daug veiksmo, proto, sąmonės, tikslų siekimo, racionalių sprendimų,  neretai materialių. Visgi, kad veiksmas nebūtų beprasmiškas, visa turi apjungti meilė. Meilė apgaubta dažnai moteriškos energijos – tai ta tamsioji pusė, kur viskas vyksta ramiau ir iš intuityvumo atsiranda prasmė. Prasmė veiksmui“, – kalbėjo S. Petreikis.

 

 

Kviečiama visus susitikti artimiausiuose koncertuose:

Rugpjūčio 3 d. – Vasaros terasa, Vilnius

Rugpjūčio 6 d. – Kartenos festivalis

Rugpjūčio 13 d. – Apuolės festivalis

Rugpjūčio 15 d. – Zarasų festivalis

Rugpjūčio 23 d. – Tauragė

Rugpjūčio 26 d. – Tech Spa, Druskininkai

Rugpjūčio 27 d. – Cēsi, Latvija

Rugsėjo 2 d. – Rokiškis

Rugsėjo 17 d. – Joniškis



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių