Ilgai nėštumo nepastebėjusi L. Tamulytė-Stončė: pas gydytoją ėjau išgirsti blogiausią žinią

  • Teksto dydis:

Talentingoji komikė Laima Tamulytė-Stončė beveik visą nėštumo laiką, iki pat septinto mėnesio, nesuprato, kad laukiasi. Dabar mama pagaliau tapusi Mama Rock’n’roll atvirauja, kad tai, kas jai nutiko, yra tikras visa gyvenimą aukštyn kojomis apvertęs stebuklas.

Ankstyvą rudenį jau kurį laiką nuolatinį nuovargį jautusi moteris nuvyko pas gydytoją. Laima pasiruošė̇ išgirsti blogiausią žinią. Komikei milžinišką nerimą̨ kėlė̇ sparčiai didėjantis gumbas pilve.

„Važiavau atlikti tyrimo galvodama, kad man vėžys ar pilvo išvarža. Po apžiūros medikė pranešė tai, ko mažiausiai tikėjausi. Išgirdau ne tik, kad laukiuosi, bet, kad man jau tuoj reikės gimdyti. Koks gimdyt, galvoju, juk prieš tai pastoti reikia. Beria ji naujienas man toliau, žinokit, gal kokiam šeštam, septintam mėnesyje jau esat. Mano protui tai buvo visiškai nesuvokiama. Sakau, jūs suprantat, ką man pasakėte? Mes dvidešimt metų stengiamės susilaukt vaikų, mums niekaip nepasiseka. Žinia apie nėštumą buvo griaustinis iš  giedro dangaus – su liūtimi, žaibais ir perkūnijomis“, – šį pirmadienio vakarą 20 val. LNK laidoje „Nuo…Iki...“ pasakos L. Tamulytė-Stončė. 

Komikei, apie nėštumą svajojusiai net 20-metį, labiausiai gaila, kad turėjo tokį trumpą laiką juo pasimėgauti. „Taip norėjau, kad vyras aplink mane šokinėtų, kad naktimis valgyčiau raugintus agurkėlius ir ledus, kad jausčiausi didėjanti ir popinama. Aišku, nuo pat tos akimirkos, kai sužinojau, kad laukiuosi, tokia ir tapau. Bet tas saldus laikas buvo toks trumpas. Gimdžiau visai netrukus. Už poros mėnesių“, – atvirauja L. Tamulytė-Stončė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Močiutė iš Kauno

Močiutė iš Kauno portretas
Maniau ,kad ji yra protingesnė.Ar,kaip ir kitos ,,žvaigždelės,, pritrūko dėmesio? Tokius vėjus pasakoti per TV?Suprastume,jei taip atsitiktų nepilnametei,bet dabar...Linkiu mergytei augti sveikai ir visiems būti laimingiems ,savo laime džiaugtis tyliai.

ALGIS

ALGIS portretas
Dabar , renginių organizatorių ir visokių inchuencerių , tai tapo PAGRINDINE TEMA .

Kaip nieks nesuprato

Kaip nieks nesuprato portretas
Čia juk komikės naujausias "bajeris"!
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių