Indijos milijardierių vestuvėse – itin nepagarbus K. Kardashian gestas

  • Teksto dydis:

Populiarioji JAV socialinių tinklų žvaigždė Kim Kardashian buvo papeikta už tai, kad per savaitgalį Mumbajuje vykusias Indijos milijardierių paveldėtojo Ananto Ambani ir Radhikos Merchant trijų dienų vestuves ji ne vieną, o du kartus vilkėjo raudonos spalvos apdarus. Tai – itin nepagarbus gestas, nes šia spalva per vestuves Indijoje paprastai rengiasi tik nuotakos.

Naujienų portalo PageSix.com duomenimis, 43 metų JAV socialinių tinklų žvaigždė bei verslininkė K. Kardashian turtingiausios Indijos šeimos vestuvių metu demonstravo du skirtingus ir prieštaringai vertinamus įvaizdžius.

Per penktadienio ceremoniją vilkėjo įspūdingą raudoną lehengą, o sekmadienio renginyje – dar vieną drąsų raudoną apdarą su ilgu šydu.

Vestuvių dieną „Skims“ įkūrėja pasipuošė nuostabia šviesiai rožine ir sidabrine lehenga, prie kurios priderino permatomą choli ilgomis rankovėmis ir atitinkamą dupatą.

Visas tris vestuvių šventimo dienas Indijoje K. Kardashian buvo nusėta šimtais karatų Lorraine Schwartz papuošalų, įskaitant deimantus, smaragdus ir įspūdingą papuošalą su didžiule 70 karatų deimantų grandinėle, besitęsiančia nuo ausies iki nosies žiedo.

K. Kardashian „Instagram“ nuotr.

Tiesa, internautams nepraėjo pro akis nepagarbus verslininkės K. Kardashian poelgis vadinamose amžiaus vestuvėse.

„Indijoje per vestuves raudona spalva neturėtų būti dėvima. Tai paliekama nuotakai“, – komentavo pasipiktinęs gerbėjas.

Esu meksikietė ir net aš žinau, kad į indiškas vestuves negalima eiti raudonos spalvos rūbais.

„Ar raudonos spalvos dėvėjimas per hinduistų / indų vestuves neprilygsta baltos spalvos dėvėjimui per civilines / krikščioniškas vestuves?“– socialiniame tinkle „Instagram“ retoriškai klausė moteris.

„Esu meksikietė ir net aš žinau, kad į indiškas vestuves negalima eiti raudonos spalvos rūbais“, – rašė kita internautė.

Tokias pačias mintis išsakė ir mados ekspertai, pavyzdžiui, dizainerė Eshita Kabra-Davies.

„Aš vengčiau dėvėti raudoną spalvą bet kokiame renginyje, vykstančiame Indijoje – nesvarbu, ar esate moteris, ar vyras“, – savo nuomonę išsakė garsi indų kilmės mados dizainerė.

Tačiau, panašu, kad jaunieji dėl K. Kardashian aprangos nesupyko: fotografijose užfiksuota, kaip K. Kardashian šiltai bendrauja su jaunavedžiais ir jų šeimos nariais.

K. Kardashian „Instagram“ nuotr.

Prabangioje, tris dienas trukusioje tuoktuvių šventėje, dainavo ir kanadiečių popmuzikos atlikėjas Justinas Bieberis, kuriam už privatų pasirodymą buvo sumokėta 10 mln. JAV dolerių (apie 9,2 mln. eurų).

Naujienų portalas Independent.co.uk rašo, kad jaunikis yra jauniausias „Reliance Industries“ vykdomojo direktoriaus M. Ambani sūnus.

Verslininko turtas, anot „Forbes“, vertinamas 120 mlrd. JAV dolerių (110,7 mlrd. eurų) ir jis yra 11 turtingiausias žmogus pasaulyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių