Interneto pokštininkai neatsipalaiduoja: po dar vieno mitingo – memų puokštė

  • Teksto dydis:

Pastaruoju metu vienas po kito vykstantys mitingai bei protestai nepalieka be veiklos ir Lietuvos memų kūrėjų. Penktadienį vykęs „Šeimų maršo“ renginys socialiniuose tinkluose vėl buvo nušviestas per humoro prizmę.

Protestuotojų dėka jau ne pirmą kartą tūkstančius mygtuko „patinka“ paspaudimų šį savaitgalį generavo vienas „Instagram“ tinkle išpopuliarėjęs tinklaraštis. Beveik 35 tūkst. sekėjų surinkęs jos autorius džiaugiasi – žmonių laisvė išsakyti savo nuomonę išlaisvina galimybę iš to pasijuokti.

„Šiuo metu jau tiesiog atrodo, kad mitinguotojai tyčia nori pasirodyti kuo juokingiau ir taip tapti memais. Šie žmonės išties išlaisvina fantaziją, nes jų skleidžiama neigiama energija ir siunčiamos žinutės yra lengvai pritaikomos gerokai labiau kasdienėse situacijose“, – teigia tinklaraščio autorius.

Nuo aktualijų neatsiliekanti kūryba sulaukia vis daugiau palaikymo ir iš visuomenei gerai pažįstamų žmonių: memams abejingi nelieka Aušrinė Armonaitė, Naglis Bierancas, Iglė Bernotaitytė, Daina Bosas, komikai Paulius Mikolaitis, Olegas Šurajevas, Laurynas Zmejauskas ir kiti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bitw

Bitw portretas
Dienos zurnalistas asilas . Ne seimu marsas o seimu sajudis. Visiskai neispruses.

LOCHAI FOTKESE

LOCHAI FOTKESE portretas
kiekvienoi fotkei po debila :)

Bet kaip internautams patiko

Bet kaip internautams patiko portretas
Slimonko gauja,bet ko norėt,jie ir iš tų
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių