Ironvytas gimtadienio proga rengia festivalį: kvies atrasti sportą

  • Teksto dydis:

Reperis ir sportininkas Vytautas Medineckas-Ironvytas šiandien švenčia 32-ąjį gimtadienį.

„Skaičiai tikrai nedžiugina, – juokaudamas sakė sukaktuvininkas. – Bet gimtadienis man vis tiek svarbi diena, nes ne per naujuosius metus, o būtent per jį apmąstau nuveiktus darbus bei tai, ką dar tikiuosi pasiekti“.

Ironvytas atviras – šie metai pateisino jo lūkesčius, o ateinantiems metams jis jau turi nemažai planų. Lietuviškuose serialuose besifilmuojantis sportininkas iki 2020-ųjų vidurio tikisi tapti ir užsienio televizijų projektų dalimi.

„Tai čia artimiausi planai. Tačiau turiu ir didesnių, sunkiau įgyvendinamų svajonių. Manau, kad kiekvieno žmogaus gyvenime laikotarpis iki 40-ies yra visa ko pagrindas. Tuo tarpu po 50-ies tenka aprimti, nuslopinti pašėlusį vaiką savyje, nes daugeliui planų reikia laiko, energijos, kurios su kiekvienu gimtadieniu bus vis mažiau“, – mintimis dalijosi sukaktuvininkas.

Gimtadienio dieną Ironvytas praleis ramiai – dvi treniruotės sporto salėje, pietūs, darbas parduotuvėje. „Galbūt vakare su draugais kur ramiai pasėdėsime“, – sakė jis.

Šią savaitę savo gerbėjams reperis žada staigmeną – kiek šokiruojančio vaizdo klipo premjerą. „Nustebinti mėginsiu ir besidominčius mano sporto pasiekimais. Rugpjūčio 17 d. Trakuose vesiu nemokamą, pirmąjį visai šeimai skirtą sporto festivalį, kuriame varžysiuosi  lėtojo važiavimo dviračiu rungtyje“, – pasakojo V. Medineckas-Ironvytas.

Nuo  15 metų susižavėjęs „geležies sportu“, jis aistrą jaučia ir kovos menams. Pašnekovas įsitikinęs, kad įsimylėti galima ne vieną aktyvią veiklą, bet tereikia atrasti sau tinkančią  bei patinkančią.

„Yra daug sporto šakų, apie kurias net nesame girdėję. Nemažai jų bus pristatytos Trakuose nuo ryto iki vakaro vykstančio renginio metu. Šįkart festivalio tikslas labai įdomus – ne tik suteikti galimybę smagiai gamtoje pabūti sporto entuziastams, bet ir sudominti sportui abejingus žmones“, – sakė V. Medineckas-Ironvytas.

Tą dieną su publika bendraus Arturas Swanas, Žydrūnas Savickas, Andrius Pauliukevičius, Karolis Aleksandravičius, Linas Pernavas, Simona Pajaunienė, Sergej Maslobojev ir kt.

Norinčiųjų dalyvauti festivalyje registracija vyks sporto rungčių salelėse renginio metu. Dienos pabaigoje – finalinės varžybų kovos, apdovanojimų ceremonija, o abejingų nepaliks trankūs grupės „Biplan“ muzikos ritmai.

„Žmonės, atradę sportą, man būtų geriausia gimtadienio dovana. O apskritai aš to nesureikšminu. Pats nemaloniausias klausimas man yra: ko nori dovanų? Juk jei žmogus nežino, tai geriau nieko nedovanoja. Arba įteikia popieriaus lapą su sveikinimu. Svarbu, kad viskas būtų iš širdies“, – sakė sukaktuvininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jurgis

Jurgis portretas
Nenormalu, ar tai pavydas, ar tai nepasitikejimas savimi, ar tai bandymas sumenkinti, ar tai siaip negera zmogui ryte buvo, gal vis delto cia tas kirminukas kuris dubce griauzia, o jai ne tam kam cia menkinti zmogu, atrodo geriau jau jis butu koks valkata auchogolikas.

Košmaras

Košmaras portretas
O, siaube, atrodo kaip 55-kių.

boba jis

boba jis  portretas
paprasčiausias anabolonis broileris, ką bendro maivymasis išpūstais raumenim turi su sportu? olialia patino analogas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių