Žvarbų lapkričio vakarą Klaipėdos širdyje duris atvėrė Ispanijos kulinarinė ambasada – restorano "Anikės teatras" savininkai lankytojams pristatė intriguojamą naujovę.
Kviestinė publika – apie šimtas svečių – pirmoji turėjo galimybę susipažinti su ispanų viešojo maitinimo tradicija "tapas and copas" (liet. užkąsk ir išgerk).
"Mūsų restoranai tapo vienodi, su panašiu meniu, tais pačiais muzikantais. Norėjosi sukurti naują veidą, kuris atspindėtų kitokią tradiciją, nuotaiką, temperamentą. Jei krizė yra galimybė, turime ja pasinaudoti, o klaipėdiečiams reikia ko nors kito, nei jau yra", – sakė "Taravos Anikės" šeimininkė Eugenija Odebrecht.
Į šventinį vakarėlį sugužėję svečiai "degustavo" originalius tapas užkandžius, mėgavosi ispanišku vynu, brendžiu ir karštu flamenko.
Naujausi komentarai