Pereiti į pagrindinį turinį

Išrinktai "M.A.M.A." VIP klasei – žvaigždžių staigmena

2015-01-15 14:55
DMN inf.

Lietuvos muzikos apdovanojimų "M.A.M.A.2014" organizatoriai rinko išskirtinę klasę, kuriai paruošė ypatingą dovaną – apsilankymą didžiausiame metų muzikos renginyje ir jo užkulisiuose. Konkurse dalyvavo 18 klasių. VIP klase tapo Ukmergės gimnazistai, kuriems "M.A.M.A." organizatoriai ketvirtadienį surengė tikrą staigmeną.

Konkurso dalyviai turėjo pademonstruoti išmonę ir susukti trumpą, originalų filmuką, kuris įrodytų, kad jaunuoliai verti vadintis VIP klase.

Konkurse dalyvavo 6-12 klasių moksleiviai iš visos Lietuvos. Savo filmukus siuntė jaunuoliai iš Kauno, Klaipėdos, Kėdainių, Joniškio, Molėtų, Šiaulių, Panevėžio, Utenos, Lazdijų, kitų miestų.  Jų darbus įvertinę "M.A.M.A." organizatoriai VIP klase išrinko Ukmergės Antano Smetonos gimnazijos 2c klasę.

Ukmergės gimnazistai savo filmuke vėžinosi limuzinu, žengė raudonuoju kilimu ir tai darė „pasiskolinę“ Lietuvos muzikos scenos žvaigždžių – Sauliaus Prūsaičio, Justės Arlauskaitės-Jazzu, Jurgos Šeduikytės, Lino Adomaičio, „Radistų“ ir kitų veidus. „Šiuo video norėjome parodyti, kad pramogų pasaulis mums yra savas. Galime būti jo dalimi - žvaigždžių kailyje jaučiamės lyg savame, o limuzinas ir raudonasis kilimas mums jau nesvetimi. Todėl manome, kad esame verti tapti M.A.M.A. 2014 klase“, - teigė ukmergiškiai.

"M.A.M.A." apdovanojimų rengėjai Martynas Tyla ir Saulius Urbonavičius-Samas jauniesiems entuziastams nusprendė atsilyginti staigmena. Susitarę su klasės auklėtoja Audra Mockiene, jie atvyko į Ukmergę ir vidury pamokų pravėrė klasės duris. Kartu su ceremonijos organizatoriais į gimnaziją nuvyko ir "M.A.M.A." nominantai „Biplan“, kurie sausio 30-ąją taip pat koncertuos Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Netikėtus svečius, nešinus apdovanojimų simboliu – "M.A.M.A." statulėle ir renginio bilietais, gimnazistai sutiko garsiomis ovacijomis. Nutraukta matematikos pamoka tirpo, o į lauką išbėgusi klasė nepaleido iš rankų fotografuojančių mobiliųjų telefonų. Daugelio gimnazistų nuotraukų galerijas papildė išskirtinės asmenukės su Maksu Melmanu, Olegu Aleksejevu ar Samu.

Sausio 30 d. jie visi susitiks Kauno „Žalgirio“ arenoje. Gimnazistai turės progą pamatyti ne tik ceremoniją, bet ir pasiruošimą jai. Šventinį vakarą jie taip pat žengs kartu su žvaigždėmis raudonuoju kilimu. Gimnazistams rezervuotos vietos – pačiame salės priekyje. Iškilmėse koncertuos Marijonas Mikutavičius, Alina Orlova, Linas Adomaitis ir Monika Linkytė, „Leon Somov & Jazzu“, „Colours of Bubbles“, „Bavarija“, Džordana Butkutė ir daugelis kitų.

Laimėtojų filmuką galite pamatyti čia:

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų