Išsipildžiusi H. Mackevičiaus vizija – verkiantis C. Ronaldo

TV laidų prodiuseris ir autorius, vienas iš laidos „Dviračio šou“ kūrėjų, humoristas Haroldas Mackevičius savo socialinio tinklo paskyroje sekmadienio vakarą draugus bei sekėjus pralinksmino taiklia pranašiška vizija.

„Portugalai laimės. Pamatysit. P. S. Prausiausi duše ir pamačiau viziją. Stovi Ronaldo pas mane kaime po alyvine obelim, verkia, o dangus – raudonas“, – dar prieš Europos futbolo čempionato finalą, kuriame susikovė Portugalijos ir Prancūzijos rinktinės, feisbuke parašė futbolo gerbėjas H. Mackevičius.

Ir susilaukė daugiau ne pritarimo, bet ironijos bei draugiškų juokelių.

„Sidabrą? Be abejonės“, „Tai aišku, laimės. Ne šiemet, tai kitąmet. Ne futbole, tai – gal loterijoje išloš?“, „Haris, kaip vilnietis, už savus serga“, „Ne šiandien“, „Pamiršai paminėti, kad laimės „Oskarą“, „Portugalai savo pergalių limitą jau išnaudojo“, – H. Mackevičių per dantį traukė jo draugai ir sekėjai.

Visgi būtent portugalai tapo 2016-ųjų Europos futbolo čempionais, nors dar nuo pirmojo kėlinio vidurio žaidė be traumą patyrusio savo „kozirio“ – Cristiano Ronaldo.

Ir išties C. Ronaldo verkė. Ne kartą. Iš pradžių – iš apmaudo ir nevilties patyręs traumą bei išnešamas iš futbolo aikštės, o po to – tapęs Europos čempionu.

„Laikas į orakulus persikvalifikuoti“, „Pranašas“, „Dabar Vilnius suklestės 100 procentų“, „Pranašiška, Maestro“, „Hari, o kiek spalio mėnesį kainuos žalias dyzelis?“ – jau vėliau komentavo H. Mackevičiaus draugai ir pažįstami.

„Dar žinau, kas laimės rinkimus. Bet kam tai įdomu šiais laikais?“ – šmaikštavo H. Mackevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių