Įvertinkite: socialiniuose tinkluose plinta daina apie popiežiaus vizitą Lietuvoje

  • Teksto dydis:

Lygiai prieš metus, 2018 metų rugsėjo 22-23 dienomis, popiežius Pranciškus pirmą kartą lankėsi Lietuvoje. Vizito metinių proga Julius Vaicenavičius pristato dainą ir vaizdo klipą „Papa Frančesko“.

„Daina gimė praeitais metais išlydint popiežių Pranciškų Vilniaus oro uoste. Viskas įvyko labai spontaniškai, norėjosi džiugiai ir smagiai atsisveikinti. Tuo metu buvo ankstus rytas, daugybė savanorių ir puiki nuotaika,“ – pasakoja Julius Vaicenavičius.

Dainoje ir vaizdo klipe nuotaikingai vaizduojamos pagrindinės popiežiaus vizito Lietuvoje akimirkos: susitikimas su jaunimu Katedros aikštėje, apsilankymas Okupacijų ir laisvės kovų muziejuje, šv. Mišios Kauno Santakos parke, susitikimas su hospiso gyventojais ir kitos akimirkos.

„Norėjosi sudėti įsimintiniausias akimirkas, jog būtų galima be didesnių pastangų rasti gražiausius vaizdus ir pagrindines mintis, kurias išsakė popiežius, vienoje vietoje. Turiu svajonę, kad ir pats popiežius pamatytų šį vaizdo klipą,“ – sako Julius.

Julius Vaicenavičius yra atlikėjas ir dainų autorius, grupės „Kūjeliai“ narys, taip pat Popiežiaus vizitui skirtos jaunimo giesmės „Kristus Jėzus – mano viltis“ bendraautorius.

Julius pasakoja: „Be galo sunku apsakyti kiek minčių ir pastangų buvo sudėta į šį popiežiaus vizitą. Labai noriu šia daina padėkoti ir pasidžiaugti visais dalyvavusiais žmonėmis. Tokios minios tik dar kartą įrodo, kad esam vieninga ir didinga Lietuva.“

Anksčiau Lietuvą aplankęs buvo popiežius Jonas Paulius II, Vizitas vyko prieš 26-erius metus.

Muzikos autorius Julius Vaicenavičius, žodžių autoriai Julius Vaicenavičius ir Matas Macevičius. Vaizdo klipe naudota asmeninė bei LRT archyvinė medžiaga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

saltinis.>gloria.tv

 saltinis.>gloria.tv portretas
news liep.-30 Beprotiškoji Bažnyčia: Kardinolas Cupich išaukštino gėjų nukryžiavimą Čikagos, JAV, kardinolas Blase Cupich socialinėje žiniasklaidoje Twitter paviešino nuotrauką su gėjų tematikos nukryžiuotuoju. Šioje nuotraukoje matyti kardinolas Cupich, vadovaujantis naujojo ritualo Eucharistijai ir apsuptas keturių kolegų dvasininkų. Už kardinolo ant sienos matyti kiek neįprastas nukryžiuotojo atvaizdas. Nukryžiuotojo forma yra it Šv. Pranciškaus koplytstulpio, esančio Assisi mieste, ir jį pagamino viešai pasiskelbęs homoseksualas, pranciškonas brolis Robertas Lentz. Lentz ant kryžiaus nupiešė raumeningą ir nuogą vyrą, kuris sklendžia per atvirą kosmosą tiesiai ir taip, jog matosi tik jo galva, liemuo ir rankos. Už vyro puikuojasi paukščių takas ir tamsus demonas su išskėstomis rankomis. Lentz savo nukryžiuotojo atvaizdą pavadino „Kūrybos šokiu“ (angl. „The Dance of

saltinis>gloria .tv ( yra video klipas)

saltinis>gloria .tv ( yra video klipas) portretas
lt.news liep.-29 Monrealio bažnyčioje buvo vaizduojami homoseksualūs orgazmai (vaizdo įrašas) 2019-ųjų gegužės 1-ąją Monrealio Šv. Petro apaštalo bažnyčioje vyko dviejų homoseksualų erotinio šokio filmavimas. Ten buvo naudojama Jeffo Buckley seksualizuota Leonardo Coheno dainos „Hallelujah“ adaptacija. Buckley šį itin keistą filmavimą paaiškino Nyderlandų žurnalui OOR: „Aleliuja nėra pagarbos atidavimas garbinamam asmeniui, stabui ar dievui, tai verčiau orgazmo aleliuja“. #newsNjgtltneak

PAPA NOSTRO ERETICO!

PAPA NOSTRO ERETICO! portretas
Teko skaityti portalą www. gloria.tv siaubas kas dedasi Katalikų bažnyčioje,ir pačioje vatikano auksčiausioje hierarhijoje,visi eina žydosios vaivorykštes nušviestu keliu.Popiežius tokius skiria vyskupais,nuncijais,kardinolais ir.t.t .IŠSIGIMĖKATALIKŲ BAŽNYČIA IR JOS KERTINIS MOKYMAS APIĖ NUODĖMĘ,ANOT ŠIO POPIEŽIAUS KUR VIUS AMŽIUS BUVO ANOT MAGISTERIUMO NUODĖME ANOT JO DABAR TEN DORYBĖ.Pasiskaitykite patys gloria.tv nustebsite protu nesuvokiami dalykai vyksta bažnyčioje. TIKĖKIT IR PASITIKĖKIT TIK DIEVU,BET NE POPIEŽIAIS VYSKUPAIS,KUNIGAIS,JIE VEIDMAINIAI,BAŽNYČIOJE "ŠVENTUOLIAI' O KA ISDARINEJA UŽ JOS RIBŲ,JIE VILKAI AVIU KAILYJE.apsaugok Dieve,nuo tokių velnio tarnų.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių