J. Anusauskienė atskleidė savąjį jaunystės eliksyrą

  • Teksto dydis:

Garsią prodiuserę, renginių organizatorę ir fotomenininkę Jurgą Anusauskienę nuo šiol galima vadinti ir fotomodeliu. Žinoma moteris pirmą kartą tapo reklaminiu veidu ir nusifotografavo jaunystės eliksyrų kolekcijos pristatymui.

Garsią prodiuserę, renginių organizatorę ir fotomenininkę Jurgą Anusauskienę nuo šiol galima vadinti ir fotomodeliu. Žinoma moteris pirmą kartą tapo reklaminiu veidu ir nusifotografavo jaunystės eliksyrų kolekcijos pristatymui. Natūralioms kosmetikos priemonėms pirmenybę skirianti J. Anusauskienė prisipažino, kad ją sužavėjo vieno rečiausių ir brangiausių pasaulio augalinių aliejų – argano – poveikis odai, tad naujajam amplua ji pasiryžo nedvejodama.

„Pasiūlymas tapti fotomodeliu užklupo netikėtai – per patį darbų įkarštį. Praėjusių metų gruodis man buvo labai intensyvus, vos spėjau suktis darbų verpetuose, tačiau intriga ir smalsumas nugalėjo. Be abejo, negalėčiau reklamuoti to, kuo pati netikiu, tad išbandžiau šias priemones. Efektas pranoko visus lūkesčius, tad jokių abejonių neliko. Ryžausi stoti prieš objektyvą. Procesas ir rezultatas labai patiko“, – šypsodamasi pasakojo J. Anusauskienė.

Pasak renginių organizatorės, šiais laikais daugeliui moterų tenka susidurti su dilema, kaip puoselėti aplinkos ir laiko atakuojamą veido odą. „Sintetinių priemonių – nors vežimu vežk, tačiau mano įsitikinimu, jokia chemija nepranoksta natūralios gamtos jėgos. Būtent joje slypi vadinamasis jaunystės eliksyras. Žinoma, nepamirštant ir paties žmogaus indėlio, o būtent – sveikos mitybos ir sporto“, – įsitikinusi ji.

Daug keliaujanti J. Anusauskienė prisipažino, jog jautri ir sausa oda reikalauja nuolatinės priežiūros. Todėl prieš keliones tenka atsakingai suplanuoti ne tik būsimą maršrutą, bet ir kosmetinės sudėtį. Ji naudojo įvairias priemones, tačiau nei vienai neliko ištikima.

„Mano oda su bet kuo „nedraugauja“. Tačiau kosmetika su argano aliejumi man labai patinka ir tinka. Ne veltui tas aliejus buvo naudojamas dar prieš tūkstančius metų ir buvo laikomas prabangos preke. Gerai, kad dabar taip nebėra ir kremą paakiams galiu kasdien nešiotis kartu su fotoaparatu, taip visuomet būdama užtikrinta, kad atrodau gaiviai. O juk gera išvaizda tiesiogiai susijusi su puikia savijauta“, – šyptelėjo žinoma moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Topas

Topas portretas
Zile galvon, velnias uodegon...

Hop

Hop portretas
Chirurgo peilis daug ka gali. O grozio tai tikrai nelabai matosi...

ww

ww portretas
Kai pinigine didele,galima ir gerai atrodyti. Nera ji dar tokia sena,kad reiktu stebetis,kad gerai atrodo. Man juokinga,kai kokios nors laidos vedeja(s) klausia 30-metes,ka jus darote,kad taip gerai atrodote? Tokiu metu moteris ir turi gerai atrodyti,nereikia rasineti ir klausineti nesamoniu. O kai moteris dar ir turtinga,savimi pasirupinti gali neribodama islaidu - stai jums ir rezultatas. Ir dar,siais laikais ir 50-metes atrodo gerai,nes labai pazengusi grozio pramone,yra visokiu priemoniu,tik nereikia apsileisti.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių