Pereiti į pagrindinį turinį

J. Bieberio Australijoje reikalaujama nuvalyti grafičiais išterliotą sieną

2013-11-28 10:12
Scanpix nuotr.

Paauglių dievaičiui Justinui Bieberiui (Džastinui Biberiui) ketvirtadienį Australijoje buvo liepta sutvarkyti savo jovalą – nuvalyti viešbučio sieną, kurią jis, kaip teigiama, išterliojo grafičiais.

Įpykęs Gold Kousto meras Tomas Tate'as (Tomas Teitas) sakė, kad kanadiečių dainininkas elgėsi nepagarbiai ir „tikrai, tikrai kvailai“, ir nusiuntė grafičių valymo priemonių į prabangų viešbutį „QT Hotel“, kad jis galėtų atitaisyti žalą.

„Jeigu tai padarytų koks nors normalus žmogus, jis turėtų atidirbti 80-100 valandų visuomenei naudingo darbo, - televizijai „ Nine Network“ sakė T.Tate'as. - Tiesiog ateik ir nuvalyk, ir mes būsim patenkinti“.

Atskirame interviu Brisbano laikraščiui „The Courier-Mail“ meras sakė: „Visi mes kažkada buvom jauni. Bet atrodo, kad jis nuėjo ir padarė tikrai, tikrai kvailą dalyką. Tačiau jis turi galimybę pasielgti gerai ... Raginu jį su šiuo miestu elgtis taip, kaip Gold Kousto gerbėjai elgiasi su juo“.

Tarp J.Bieberio „kūrinių“ ant viešbučio sienos yra „Pac-Man“ vaiduoklis ir kiti fluorescentiniai animaciniai veikėjai. Pranešama, kad jie buvo išpaišyti trečiadienį paryčiais, po dainininko šou Brisbane, į kurį buvo parduoti visi bilietai.

Tų grafičių nuotraukos buvo paskelbtos internete, įskaitant „Instagram“, o pranešimuose sakoma, kad J.Bieberis ir jo palyda paliko dažų flakonus - tvarkyti darbuotojams.

Komentarai „Instagram“ buvo daugiausia neigiami, viename jų rašoma: „Įžymybės neturėtų būti virš įstatymo. Jam reikia suaugti“.

Tačiau viešbutis ketvirtadienį savo puslapyje „Facebook“ gynė J.Bieberį, vadino jį „mielu vaikinu“ ir užsiminė, kad jis paprašė leidimo apipiešti sieną.

„Jis yra Justinas Bieberis. Negaliu įsivaizduoti, kodėl žmonės galvoja, kad būdamas superžvaigžde nebeprašai leidimo“, - sakoma pranešime.

Manoma, kad J.Bieberis jau išvyko iš viešbučio į Sidnėjų, kur koncertuos penktadienį ir šeštadienį, bet T.Tate'as sakė, kad jis turėtų grįžti.

„Aš žinau, kad jo gražios akys. Gavau jam apsauginius akinius ir pirštinių, nes žinau, kad jis nenori teptis rankų, - sakė meras. - Atlik savo darbą Sidnėjuje ir grįžk, ir aš suteksiu tau šansą viską nuvalyti“.

Brisbane įvyko pirmasis iš aštuonių koncertų, kuriuos J.Bieberis rengia Australijoje.

Australijoje kilęs triukšmas yra jau antras pastarojo meto sambrūzdis dėl šio dainininko ir grafičių – anksčiau šį mėnesį Rio de Žaneiro policija jo atžvilgiu pradėjo tyrimą dėl neteisėto sienų apipiešimo.

Rio de Žaneire J.Bieberis ant vieno viešbučio sienos iškeverzojo „Gerbkit privatumą“ ir „Aš išėjęs“, be to, nupiešė kelis piešinius. Policija aiškinasi, ar jis turėjo rotušės leidimą piešti grafičius ant to pastato.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų