J. Butnorius praėjus mėnesiui po D. Čižausko mirties: telefone dar iki šiol turiu Donato numerį

  • Teksto dydis:

Lygiai prieš mėnesį Lietuvą apskriejo žinia apie netikėtą grupės „2 Donatai“ nario ir įvairių televizijos projektų dalyvio Donato Čižausko mirtį. Vyrui buvo 33-eji. Artimieji ir draugai vis dar gedi mirusio atlikėjo.

Trečiadienį kalbėdamas su tv3.lt žurnalistais velionį D. Čižauską  prisiminė ir  buvęs „ventukas“, grupės „Patruliai“ dainininkas Juozas Butnorius. 

„Jei atvirai, prie to nepripratau, to nesuvokiu. Telefone dar iki šiol turiu Donato numerį, kartais noriu jam paskambinti, bet suprantu, jis neatsilieps. Žmogaus nėra, bet mintimis mes dar vis kartu su juo“, – sakė su bičiulio netektimi sunkiai susitaikantis Juozas.

Primename, kad sausio 6 d. D. Čižauskas amžinojo poilsio atgulė Plungės rajono Jovaišiškės kaimo kapinėse.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

loreta

loreta portretas
Kodėl niekas nepadėjo,kaip pralošė dideles sumas? To psekoje pasikorė?Dabar per vėlu kalbėti.ir griaužtis. Reikia Donato šeimai, padėti su tuo susitaikyti ir pakelti psichologiškai, emociškai, financiškai. Malda nusiųsti,Šv. Mišias užsakyti.

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Ot stebuklas as jau trys metai po drauges mirties tebeturiu ir numeri ir programelese ir susirasinejimus ir jokio stebuklo tame nematau.

Rimantė

Rimantė portretas
Siūloma kreiptis į psichologus ir prašyti pagalbos kai supranti ,kad tau yra labai blogai.Bet pabandyk tai padaryti ;tau niekas nepadės.Juo labiau ,kad pas psichologus pateksi po mėnesio.Kas gali tiek išlaukti? Tad nesiūlikite kreiptis į psihologinius centrus - neapgaudinėkite žmonių .kuriems ir taip sunku.Pokalbiai įvairiose pagalbose neefektyvūs.Mano nuomone ,tik paguldžius tokį ant ribos esantį ligonį į ligoninę jam galima padėti.Ko čia stebitės ir klausiat kas čia buvo?Buvo blogai ir jam niekas nepadėjo.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių