J. Deppas jausmingai pagerbė buvusį draugą Ch. Lee

  • Teksto dydis:

Aktorius Johnny Deppas (Džonis Depas) jausmingai pagerbė mirusį savo ilgametį draugą ir kolegą britų aktorių serą Christopherį Lee (Kristoferį Li), kurį pavadino „tobulu džentelmenu“.

Holivudo aktorius daug metų kartu filmavosi su šiuo kino legenda, kuris mirė birželio 7 dieną, būdamas 93-jų. Jie kartu vaidino tokiuose filmuose kaip „Raitelis be galvos“ (Sleepy Hollow), „Mirusi nuotaka“ (Corpse Bride), „Čarlis šokolado fabrike“ (Charlie and the Chocolate Factory) , „Alisa Stebuklų karalystėje“ (Alice In Wonderland) ar „Nakties šešėliai“ (Dark Shadows).

Dabar J.Deppas prisiminė savo kolegą jaudinančiame pareiškime, kuriame išaukštino Ch.Lee kaip savo „įkvėpėją“ ir gerą draugą.

„Seras Christopheris Lee – nuostabus žmogus. Nepaprastai malonus, dosnus, šiltas ir užburiantis vyras. Jis tikras džentelmenas. Jis buvo įkvėpimas ir gyvenime, ir mene. Per tą laiką, kurį praleidome kartu, man teko didelė laimė ir garbė pabūti šalia šios garsenybės. Jo draugystę aš visada branginsiu ir saugosiu širdyje“, – parašė J.Deppas.

„Jis buvo toks paskutinis. Labai retas pavyzdys. Hipnotizuojantis ir įtaigus, kilnus ir narsus, kaip ir išmintingas. Puikaus proto ir gražios širdies, kurio dvasios stiprybė ir toliau gyvens daugybės būsimų kartų širdyse“, – sakė aktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių