J. Deppas pareiškė – filme „Karibų piratai“ nebevaidins

Johnny'is Deppas griežtai pareiškė – filme "Karibų piratai" daugiau niekada nebevaidins. Kaip pats pabrėžė, jo nesuviliotų nei šio filmo kūrėjų "Disney" dovana – 300 milijonų dolerių ir milijonas alpakų.

Būtent tokį faktą J.Deppas patvirtino teismo posėdyje, kuriame buvo aptariamos ir priežastys, dėl kurių aktorius iš šeštosios minėto filmo dalies buvo pašalintas.

Ne vienerius metus tebesitęsianti byla dėl buvusios J.Deppo žmonos Amber Heard šmeižto ėmė griauti aktoriaus karjerą dar 2016 m., kai moteris padavė jį skyryboms ir apkaltino prieš ją smurtavus.

2018 m. gruodį A.Heard kreipėsi ir į laikraštį "The Washington Post". Straipsnyje ji nurodė, kad aktorius prieš ją smurtavo ne kartą. Prasidėjo kalbos ne tik apie fizinį, bet ir psichologinį smurtą.

J.Deppo karjera nuo pat poros skyrybų pradžios pamažu ėmė byrėti į šipulius. Jo nebekvietė ne tik į "Karibų piratus". Aktoriaus atsisakė ir kiti prodiuseriai bei režisieriai.

Kai tai atsitiko, aš pralaimėjau.

Jis buvo pašalintas ir iš filmo "Fantastiniai gyvūnai", kurio dviejose dalyse atliko Gellerto Grindelwaldo vaidmenį. Naujausioje šio filmo dalyje J.Deppą pakeitė aktorius Madsas Mikkelsenas.

"Kai tai atsitiko, aš pralaimėjau. Nesvarbu, koks bus šio teismo rezultatas, aš su tuo gyvensiu likusias savo dienas. Padaviau ją į teismą dėl šmeižto, kuriuo ji sužlugdė mano gyvenimą", – paaiškino J.Deppas.

Tačiau "Karibų piratuose" J.Deppo atliekamas kapitono Jacko Sparrow vaidmuo veikiausiai yra sėkmingiausias iš visų filmo juostų, kuriose aktorius filmavosi.

Vieno teismo metu J.Deppas užsiminė, kad nors jo šiame filme ir nebebus, filmo kūrėjai vis tiek uždirbs pinigų, kadangi ir toliau pardavinės J.Sparrow lėles, marškinėlius, puodelius ir kitus suvenyrus.

"Pone J.Deppai, jei "Disney" atvyktų pas jus su 300 milijonų dolerių ir milijonu alpakų, niekas šioje žemėje nepriverstų jūsų grįžti ir dirbti su "Disney" prie filmo "Karibų piratai"? Ar tikrai?" – aktoriui klausimą uždavė tyrėjas Benas Rottenbornas.

J.Deppas patvirtino, kad tai yra tiesa.

Panašu, kad kapitono J.Sparrow dienos suskaičiuotos, tačiau daugeliui šis J.Deppo vaidmuo vis tiek išliks nepakeičiamu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių