Pereiti į pagrindinį turinį

J. Lawrence paskelbta didžiausią pelną atnešusia 2013 metų žvaigžde

2014-01-02 10:49
BNS inf.
Scanpix nuotr.

Aktorę Jennifer Lawrence (Dženifer Lorens) kino teatrų savininkai paskelbė didžiausią pelną 2013 metais atnešusia žvaigžde.

„Quigley Publishing Company“ bosai, kaip ir kasmet, paprašė kino teatrų savininkų ir filmų pirkėjų balsavimu išrinkti 10 šiuo atžvilgiu geriausių įžymybių, ir pirmoje vietoje atsidūrė J.Lawrence – su savo apdovanojimus pelniusiu vaidmeniu „Optimisto istorijoje“ (Silver Linings Playbook) ir darbu filmuose „Bado žaidynės. Ugnies medžioklė“ (The Hunger Games: Catching Fire) bei „Amerikietiška afera“ (American Hustle).

Antroje sąrašo vietoje liko Sandra Bullock (Sandra Balok), su vaidmenimis filmuose „Vienas šūvis. Dvi kulkos“ (The Heat) ir „Gravitacija“ (Gravity).

Pirmąjį penketuką užbaigia Bradley Cooperis (Bradlis Kuperis), Tomas Hanksas (Tomas Henksas) ir Denzelis Washingtonas (Denzelis Vašingtonas).

Į sąrašą taip pat pateko Leonardo DiCaprio (Leonardas DiKaprijas), Tomas Cruise‘as (Tomas Kruzas), Bradas Pittas (Bradas Pitas), Hugh Jackmanas (Hju Džekmanas) ir Melissa McCarthy (Melisa Makarti).

Be „Quigley Publishing“ apklausos, J.Lawrence „Metų pramogininke“ paskelbė „Associated Press“, be to, aktorė pelnė daugybę nominacijų už darbą „Amerikietiškoje aferoje“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų