J. Nainio nebegąsdina kariuomenė: tada vyras gali viską

  • Teksto dydis:

Vos prasidėjus kalboms dėl šauktinių kariuomenės grąžinimo savo nuomonę šia išsakė ir nemažai žymių Lietuvos vyrų, tarp jų – dainininkas Vaidas Baumila, grupės “G&G Sindikatas” lyderis Gabrielius Liaudanskas – Svaras, dizaineriai Aleksandras Pogrebnojus ir Robertas Kalinkinas, stilistas Mantas Petruškevičius ir kiti. Savo mintimis pasidalino ir žinomas didžėjus, radijo ir LNK televizijos laidų vedėjas Jonas Nainys – tačiau atrodo, kad vos per porą mėnesių jo nuomonė pasikeitė radikaliai.

Nors dar vasario mėnesį teigė, kad dėl motyvacijos stokos eiti į kariuomenę jam būtų sunku, jau šįvakar LNK žiūrovus J. Nainys patikins, kad kariuomenė jo nebegąsdina. „Aš tikrai eičiau – esu visiškas patriotas, ir jei pašauktų, išbūčiau visus devynis mėnesius“, – kolegai Rolandui Mackevičiui ir visai Lietuvai pareikš radistas. „Nežinau, batus ten nebent valytum...“, – nepraleis progos iš bičiulio pasijuokti R. Mackevičius.

„Sakoma, kad jei vyras pabuvo kariuomenėje, tai jis gali viską. O aš tikrai noriu galėti viską!“ – aiškino J. Nainys. Tokią LNK laidos „Mano vyras gali“ vedėjo nuotaiką greičiausiai pakurstė net du laidoje dalyvavę karininkai – Tomas Mecelis ir Nerijus Vitas, kurie visas savo jėgas iš ištvermę sutelkė kovodami dėl pagrindinio prizo – atostogų Stambule.

Laidoje, kaip visada, netrūks ir pikantiškų užduočių – vienam iš kariškių, N. Vitui, netgi teks kuo greičiau iki apatinių nurengti puošnia suknele pasipuošusią merginą. Žmonos stebimas kariškis ir čia nepamirš gerų manierų, tačiau ar to pakaks pergalei? Visa tai sužinosite paskutinėje sezono laidoje šį penktadienio vakarą 21 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių