J. Nainys ir J. Jarutis pristato naują dainą: ji pretenduoja tapti vasaros himnu

  • Teksto dydis:

Naujos muzikos penktadienį (birželio 7 d.) radistas Jonas Nainys ir Justinas Jarutis pradėjo pristatydami naują dainą. Bendras Jovani ir Justino Jaručio kūrinys „Wildest Dreams“ pretenduoja tapti 2019-ųjų vasaros himnu.

„Daina pradėjau kurti atostogų Šri Lankoje metu. Grįžome nuo vandenyno, duktė balkone valgė ledus ir mano galvoje gimė melodija“, – sakė Justinas Jarutis. „Lūžtančių bangų garsas, palmių lapų čežėjimas nemažai prisidėjo prie kūrinio nuotaikos. Niūniuodamas priedainio melodiją supratau, kad šią dainą ne tik reikia išleisti kartu su Jonu, bet ją reikia būtinai išleisti vasaros pradžioje“.

„Justinui atsiuntus vokalo partiją, nieko nelaukęs kibau į darbus. Manau, kad šis kūrinys labai tinka vasarai: tiek mašinoje, tiek namie tiek ir šokių aikštelėje – jis visur skamba puikiai. Viliuosi, kad jis mūsų klausytojams patiks“, – sakė Jonas Nainys.

Jovani ir Justino Jaručio daina „Wildest Dreams“ tikrai nuskambės karščiausią vasaros savaitgalį vyksiančiame festivalyje „Betsafe Radistai Village“, kuris liepos 26-27 dienomis vyks Obuolių saloje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

?

? portretas
Nugara žiūret
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių