Pereiti į pagrindinį turinį

J. Nainys prisiminė pirmąjį Simonos ruoštą patiekalą: džiaugiuosi, kad likau gyvas

2020-09-25 12:33
DMN inf.

Viena gražiausių pramogų pasaulio porų Jonas ir Simona Nainiai kartu jau bene keturiolika metų. Šiemet atšventę septintąsias vestuvių metines jie vis dar spinduliuoja meile it vakar įsimylėję. Visgi, prisiminęs pirmąsias draugystės akimirkas, Jonas atskleidė itin kuriozišką situaciją ir tikruosius Simonos kulinarinius įgūdžius.

Šį šeštadienį TV3 televizijos žiūrovus kels ir į virtuvę eksperimentuoti kvies kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. Rudenėjančios gamtos prieglobstyje, pramogų ir poilsio centre „Belmontas“ įsikūrusioje studijoje laukia azartiška šeimyninė dvikova, mat jos dalyviai – visiems puikiai pažįstami Jonas ir Simona Nainiai. Jų kulinarinių šedevrų įvertinti į laidą atvyks geras poros bičiulis, muzikos kūrėjas ir prodiuseris Linas Strockis.

Burtai lems, jog Jonas kartu su laidos vedėja Ilona Juciūte-Čibirkiene keps mielinę pynę su vištiena ir sūriu, o Simona, padedama šefo iš Šri Lankos Dilano Dampellos Gamage, gamins bandeles su rūkyta šonine ir virta dešra. Nors abu kovos dalyviai virtuvėje ne naujokai ir draugus dažnai kviečiasi į svečius gardžioms vakarienėms, tačiau prisiminęs pirmąsias draugystės akimirkas, Jonas atskleidė itin kuriozišką situaciją.

„Kai Simoną pirmą kartą parsivežiau namo, paprašiau jos ką nors pagaminti, o ji išsigandusiomis akimis į mane pažiūrėjo ir atsakė, kad nemoka. Pirmas patiekalas gal nebuvo toks skanus, mat buvo žirnių sriuba su kirmėlėmis, bet jau keturiolika metų esam kartu ir aš dar gyvas, ir mano skrandis yra patenkintas“, – laidoje juokaus Jonas.

Laimei, jog Simona per tuos metus gerokai patobulėjo ir ne tik virtuvėje. Ji atrado dar vieną aistrą, kuri ilgainiui tapo sėkmingu verslu ir drabužių prekiniu ženklu „Nunu“.

„Šis projektas gimė labai netikėtai, kuomet pati norėjau išmokti siūti. Matyt, prasimušė mano suvalkietiškas charakteris, nes visuomet sakydavau, kad jeigu tik mokėčiau siūti, kiek gražių drabužių galėčiau sau pasisiūti ir neišleisti daug pinigų. Kuomet pradėjau mokintis šio amato, Jonas pamatė mano aistrą, labai palaikė ir net padovanojo siuvimo mašiną, išmanųjį manekeną“, – pasakos Simona.

Kūrybiškumo netrūksta ir Jono kasdieninėje veikloje. Šiai dienai jis džiaugiasi sėkmingai gyvuojančiu „OpenPlay Music“ projektu, kuriame savo ilgamete muzikine patirtimi dalinasi su jaunaisiais atlikėjais ir didžiuojasi sėkmingai kylančiomis naujomis žvaigždėmis Lietuvos muzikos padangėje.

„Mano visas gyvenimas yra susietas su muzika, tiek „Radistų“ era, tiek mano DJ Jovani karjera, tačiau galvojom, kad visi esame jau daug ką pasiekę ir tuomet gimė noras ta patirtimi pasidalinti su kitais. Įkūrėme „OpenPlay“ agentūrą, kur galime padėti jauniems atlikėjams įsirašyti dainas, jas išleisti, organizuoti pirmuosius koncertus“, – laidoje pasakos Jonas.

Būtent dėl to Jono ir Simonos kulinarinės kovos teisėju buvo pasirinktas kartu su Jonu dirbantis muzikos kūrėjas ir prodiuseris L. Strockis. Pasak poros, Linas – profesionalus maisto valgytojas ir testuotojas, kuris Nainių namuose jaučiasi it savuose.

„Ne kartą esu buvęs pas Joną ir Simoną vakarienės, todėl žinau kiekvieno specialiąsias savybes gaminant ir manau, jog būtent pas juos esu valgęs patį skaniausią maistą namuose“, – atviraus Linas.

Kokiais patiekalais draugus lepina Jonas ir Simona Nainiai, ar geri jie kulinarai ir kuris taps šio ryto kovos nugalėtoju – sužinosime jau šį šeštadienį, 8.30 val. per TV3 televiziją.

Kulinarinė pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ sugrįžo ir pradėjo dvyliktąjį sezoną, kuriame laukia dar daugiau azartiškų kovų, unikalių receptų bei įtraukiančių pokalbių ir atvirų istorijų su garsiausiais šalies žmonėmis. Į dvikovą stos ne tik laidos herojai, bet ir jos vedėjai – šefai I. Juciūtė-Čibirkienė ir šrilankietis D. Dampela Gamage. Geriausi pokalbiai mezgasi virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros, nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti, kuris kulinaras jį pagamino.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų