Pereiti į pagrindinį turinį

J. Roberts dukterėčia susižadėjo

2014-01-07 08:03
BNS inf.
 Emma Roberts ir  Evanas Petersas.
Emma Roberts ir Evanas Petersas. / Scanpix nuotr.

Julios Roberts (Džulijos Roberts) dukterėčia, taip pat aktorė Emma Roberts (Ema Roberts) ir jos vaikinas Evanas Petersas (Ivanas Petersas) susižadėjo ir planuoja šiais metais atšokti vestuves.

26 metų aktorius pasipiršo ir rausvojo aukso žiedą su deimantu draugei įteikė per šventes, Niujorke, pranešė televizijos naujienų šou „Extra“.

Tada pora Londone sutiko 2014 metus.

E.Roberts šį savaitgalį Los Andžele buvo pastebėta su savo sužadėtuvių žiedu.

Džiugios naujienos pasirodė beveik pusmetis po to, kai E.Roberts Kanadoje buvo areštuota po įtariamų peštynių su E.Petersu Monrealio viešbutyje.

Tada po kelių valandų policija paleido aktorę, nes E.Petersas, kuriam buvo sukruvinta nosis, atsisakė pateikti kaltinimus.

Atstovas tą incidentą pavadino „nesusipratimu“ ir tvirtino, kad žvaigždės „drauge stengiasi palikti tai praeičiai“.

Regis, jie taip ir padarė – E.Roberts dabar yra pasiryžusi ištekėti ir gyventi su mylimuoju „kol mirtis išskirs“.

Pernai žurnalui „Nylon“ ji sakė, kad tekės tik tada, kai sutiks vyrą, su kuriuo norės praleisti visą likusį savo gyvenimą. „Anksčiau esu buvusi su žmonėmis, kurie meluoja apie tai, ką daro ar su kuo yra, o tu visuomet tai sužinai“, - aiškino ji.

„Užaugau versle, kur mes mokomi galvoti, kad santykiai (ilgai) netrunka ir kad žmonės turėtų tuoktis kelis kartus. Bet aš atėjus iš vienos santuokos mokyklos ... Visi varto akis, bet aš vis tiek tikiu romantiško filmo pabaiga“, - sakė aktorė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų