J. Roberts pasirodys naujame tikrais faktais paremtame filme

  • Teksto dydis:

Julia Roberts (Džulija Roberts) sugrįš į teismo salę naujame filme „Train Man“.

48 metų J. Roberts yra daugeliui gerai žinoma iš tikrais faktais paremto filmo „Erina Brokovič“ (Erin Brockovich), kuriame įkūnijo aktyvią gamtosaugininkę, padėjusią patraukti atsakomybėn gruntinius vandenis jos mieste teršusią Kalifornijos energetikos kompaniją. Už šį įsimintiną teisininke virtusios vienišos trijų vaikų motinos vaidmenį ji buvo apdovanota „Oskaru“.

Naujasis J.Roberts personažas vėl žengs į teismo salę, tik šį kartą vaidins garsaus amerikiečių nusikaltėlio Darius McCollumo (Darijaus MakKolamo) advokatę. Jos ginamasis išgarsėjo Niujorko metropoliteno traukinių ir kompanijos „Greyhound“ autobusų vagystėmis, kurias pradėjo būdamas 15 metų.

Teisinėje dramoje vaizduojamos pastangos išteisinti D.McCollumą dėl jo padarytų nusikaltimų, tarp kurių yra apsimetinėjimas transporto pareigūnais, siekiant patekti į traukinius ir autobusus.

Pagal tikrus faktus kuriamoje juostoje, kurios scenarijų parašė Simonas Stephensonas (Saimonas Stivensonas), pasakojama D.McCollumo teismų priešistorė ir tai, kaip jam pasireiškė Aspergerio sindromas.

Kaip pranešė Variety.com, filmo režisierius kol kas nežinomas, tačiau su filmo scenarijumi susipažinę asmenys tvirtina, kad Juliai puikiai tinka advokatės vaidmuo, ypač prisimenant jos sėkmę juostoje „Erina Brokovič“, kuri jai leido užimti 21 vietą Amerikos kino instituto sudarytame Visų laikų didžiausių ekrano herojų ir neigiamų personažų sąraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių