Pereiti į pagrindinį turinį

J. Roberts sulaukė komplimentų už „neįtikimą“ ėjimą Kanuose

2016-05-13 17:27
BNS inf.

Ji gal ir yra viena didžiausių Holivudo žvaigždžių, bet giliai širdyje Julia Roberts (Džulija Roberts) yra kaip visos moterys: trokštanti kuo greičiau nusispirti savo aukštakulnius.

48 metų aktorė jau yra ėjusi basomis per apdovanojimų ceremonijas ir net – per savo vestuves, kai tekėjo už kantri dainininko Lyle‘o Lovetto (Lailo Loveto).

Tačiau šįkart Amerikos numylėtinė basomis žengė dar toliau, rizikuodama užsitraukti Kanų raudono kilimo ceremonijų mados policijos rūstybę.

Prancūzų žurnalas „L'Express“ penktadienį sveikino jos žingsnį kaip „tikrą kovingo feminizmo aktą“, o apie įžymybes rašančio žurnalo „Gala“ prancūziškoji versija pažymėjo, kad ji „išdrįso neįtikimą“ dalyką.

J.Roberts ketvirtadienį atvyko į savo naujausio filmo „Money Monster“ premjerą ir pirmą kartą per savo karjerą žengė garsiuoju raudonu Kanų kilimu, garsėjančiu griežtu aprangos kodu, pagal kurį aukštakulniai ir vakarinės suknelės – būtini.

Pernai socialinėje žiniasklaidoje kilo audra dėl pranešimų, kad kai kurios moterys nebuvo įleistos į pagrindinį festivalio centrą, nes avėjo ne aukštakulnius.

Šiemet J.Roberts beprotiškai žybčiojant fotoaparatų blykstėms be garso sakė „oho“ ir „tai beprotiška“.

O tada ji pasikėlė savo juodą „Giorgio Armani“ suknią, kad galėtų lipti laiptais ir fotografai pamatė jos basas pėdas.

Žurnalas „Vanity Fair“ tai pavadino „akivaizdžiu mados maišto aktu“.

Negana to, šiemet „Oskaro“ laureatė Susan Sarandon (Suzan Sarandon) festivalio atidarymo vakarą raudonuoju kilimu žengė vilkėdama savo tradicinį kostiumą, kurį, šiaip ar taip, dar galima prilyginti vakariniam drabužiui, ir avėdama plokščiapadžius batus.

O Kristen Stewart (Kristen Stiuart) savo naujojo filmo – Woody Alleno (Vudžio Aleno) „Cafe Society“ – premjeroje Kanuose atvirai pareiškė nepritarimą nevienodoms gairėms dėl aprangos.

„Padėtis turi tuoj pat pasikeisti, – sakė Kristen, kurią citavo „Vanity Fair“. – Aš turiu vakarinį drabužį, bet turėtum turėti galimybę rinktis kurį nors variantą – plokščiapadžius ar aukštakulnius.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų