A. Jagelavičiūtė palieka žurnalo „L'Officiel Lithuania“ vyriausiosios redaktorės pareigas

  • Teksto dydis:

Žurnalo „L'Officiel Lithuania“ komandą palieka vyriausioji redaktorė  Agnė Jagelavičiūtė.

„Štai, vos prieš kelias dienas buvo mano sūnaus išleistuvės iš darželio. Galvojau, išverksiu ne tik akis, bet ir žarnas. Matyti, kokiu greičiu auga tavo vaikas, kaip dinamiškai keičiasi jo gyvenimas, – stebuklas. Šventės tema buvo „Svajonių miestas“, jie tradiciškai dainavo ir šoko „Geltonų plytų kelią“, o aš raudojau. O tada klasės viduryje atsirado svajonių šulinys ir kiekvienas iš klasės draugų nešė ten savo svajones, kuo jie norėtų būti užaugę. Tas jų svajones tėveliai galėjo pamatyti parašytas ant kėdučių, ant kurių sėdėjo atžalos. Kiekvienam priėjus tėveliai turėjo padėti pasakyti slaptažodį, kad svajonė tikrai tikrai išsipildytų. Visi kartu šaukėme: ABRA KADABRA BŪM! Ir kokių tik svajonių nebuvo. Balerinos, futbolininkai, veterinarai, gydytojai ir statybininkai. Nejučia susimąsčiau, o kas gi esu aš? Kad ir kaip keistai skambėtų, aš – statybininkė. Mėgstu kurti dalykus arba pataisyti sugedusius, paskui man ateina laikas eiti statyti ko nors kito. Kai atėjome dirbti į „L’Officiel Lithuania“, situacija, kaip čia taktiškiau pasakius, buvo sudėtinga, jei nepavadinčiau jos tragiška. Šiandien žurnalo pajėgos yra didesnės nei kokius menkus dešimt kartų, o daug daugiau. Žurnale dirba pasakiška komanda ir man beveik nebėra ko statyti. Visi turi dirbti savo darbą ir man atėjo laikas iš tiesų tarti „sudie“. Kažkada dėl filmo reklamos pajuokavę, kad išeinu, lygiai po metų vėl grįžtame prie šios temos. Bet šį kartą be humoro. Žurnalui linkiu didžiausios sėkmės, o manęs laukia naujas kūrinys“, –  socialiniame tinkle rašė stilistė A. Jagelavičiūtė.

Ji prašo padėti, kad jos svajonė išsipildytų. „Tad visi kartu: ABRA KADABRA BŪM!“ – už palaikymą dėkojo moteris. 

Žinoma stilistė prie leidinio prisijungė 2018 m. Teigiama, kad naujausias žurnalo numeris bus paskutinis, prie kurio išleidimo ji dar prisidėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fghj

Fghj portretas
Tikiuosi, kad lygiai taip pat pirdolins ir iš buto. Galės "gyvent su mama" būdama 40 metų

Pažvelkite į save

Pažvelkite į save portretas
Žmonės, komentuojate apie beraštiškumą, apie lietuvių kalbos darkymą, patys net nesugebėdami padėti kablelių ten, kur reikia, patys nesuprasdami kaip veikia lietuviškos raidės ir taisyklinga jų vartosena. Ironija žavinga. Tik šiuo atveju išties - šlykštu.

kaunietis

kaunietis portretas
tai kaip mums dabar toliau reikės gųventi?
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių