A. Jagelavičiūtės mama kreipėsi į policiją: ją užpuolė M. Volkus?

  • Teksto dydis:

Gruodžio mėnesį staiga mirusios stilistės ir nuomonės formuotojos Agnės Jagelavičiūtės mama Nijolė Jagelavičienė balandžio pradžioje parašė pareiškimą policijai dėl buvusio dukters sutuoktinio, anūko tėvo  Manto Volkaus, kaip įtariama, fizinio skausmo sukėlimo.

Apie tai pranešė delfi.lt. Pasak portalo, balandžio 3 d. buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl, įtariama, fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Tiesa, įtarimai šiame tyrime šiuo metu niekam nėra pareikšti, atliekami pirminiai veiksmai, renkami tyrimui reikšmingi duomenys.

Vilniaus apskrities policijos atstovai ketvirtadienio rytą portalui kauno.diena.lt patvirtino faktą, kad išties pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Delfi.lt šaltinių teigimu, konfliktas tarp N. Jagelavičienės ir M. Volkaus įvyko A. Jagelavičiūtės sūnaus mokykloje, per ten vykusią šventę, kuomet močiutė atvyko pasimatyti su anūku ir neva buvo užpulta M. Volkaus.

Neseniai išaiškėjo, kad N. Jagelavičienė kreipėsi į Vilniaus miesto apylinkės teismą dėl nuosavybės teisių pripažinimo. N. Jagelavičienės ieškinį dėl nuosavybės teisių pripažinimo teismas gavo balandžio 18 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dieduks

Dieduks portretas
Saunuolis Vplkus,duok tai ispurteliai ,kad net skambetu !

fui kaip neskanu

fui kaip neskanu portretas
Tai kad vos palaidot spėjo, jau po barus ir renginius išsišiepus šaneliais apsikarsčius duodasi. Vietoj to, kad bandyti turėti nors kažkokią artimą aplinką, kuria ir rezga planus kaip pakenkti, apkaltinti nebūtais dalykais. Tų visų ala "draugų" ji tuoj bus pamiršta, kam reikalinga kažkokia svetima bobelė, iš kurios jokios naudos. O tėvą vaikas turi, tai kad kartu negyveno, tai n+k tokių išsiskyrusių šeimų, taisyklė, kad vaikas lieka su motina. Dabar ponia išvarto, lyg Volkus būtų kažkos asocialus iš patvorio išlindęs bomžas narkomanas, kuris gviešijasi svetimo vaiko pinigų. Ir dar be viso to mokykloj ją sumušė. Oj, juokinga ir šlykštu labai. Ir tokios personos iš ekranų kyšo, savivaldybių koridoriais marširuoja

gal kitų

gal kitų portretas
vaikų tėvai galėtų kreiotis į teismą su ieškiniu dėl jos neleistino elgėsio jų vaikų akivaizdoje?
VISI KOMENTARAI 70

Galerijos

Daugiau straipsnių