Pereiti į pagrindinį turinį

Jazzu ir P. Geniušas „Gargare“ sveikins mamas

2013-04-25 18:43
Jazzu ir P. Geniušas „Gargare“ sveikins mamas
Jazzu ir P. Geniušas „Gargare“ sveikins mamas / Organizatorių nuotr.

Netradicinėje kultūrinėje erdvėje – lofte „Gargaras“ – pasirodys netradicinis duetas: vokalistė, dainų kūrėja Justė Arlauskaitė-Jazzu ir pianistas, Nacionalinės premijos laureatas Petras Geniušas.

Pernai šioje erdvėje du didelio populiarumo sulaukusius koncertus surengę Jazzu ir P. Geniušas į industrinę meno erdvę grįžta su pavasariu. Skirtingų kartų ir muzikos pasaulių atstovų programa šįkart bus proginė. Du talentai šįkart skleis ne tik beribę meilę visų epochų muzikai, bet ir šilumą brangiausiam pasaulyje žmogui – mamai.

Į Kauną iš Stokholmo, kur šlifuoja debiutinį savo albumą, atskrisianti Jazzu ne viename interviu yra prisipažinusi, kad mama Auksė Arlauskienė – jos geriausia draugė. Vokalistė džiaugiasi tuo, kad su savo mama gali kalbėti apie viską ir būtent jai yra dėkinga už įskiepytas vertybes ir požiūrį į gyvenimą.

Jaunatvišką ir šiuolaikišką Jazzu mamą myli ir atlikėjos draugai. Moterys kartu atostogauja, vaikšto į renginius. Todėl nenuostabu, kad A.Arlauskienė lankėsi ir šių metų sausį Kaune antrą kartą vykusiuose apdovanojimuose „M.A.M.A“. Ir ne tik stebėjo ceremoniją, bet ir užlipo ant scenos įteikti apdovanojimo geriausia metų atlikėja pripažintai savo dukrai.

 


 

Kas? Jazzu ir P.Geniušo koncertas.

Kur? Lofte „Gargaras“ (Raudondvario pl. 101).

Kada? Gegužės 4 d. 20 val.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų