J.Milius dainuos įsimylėjėliams

Mylintis žmogus turi nujausti, kokios staigmenos norėtų jo aistros, komplimentų ir minčių adresatas... Gal jūsų brangiausiam žmogui patiktų pasiklausyti Jeronimo Miliaus?

Jei širdis jums kužda, kad Šv. Valentino dienos proga mielasis arba mieloji norėtų pasimėgauti jausminga muzika, suteikite sau ir savo švelnaus prisirišimo objektui romantiško klausymosi malonumą: vasario 14 dieną Šv. Kotrynos bažnyčioje koncertuos J.Milius su grupe "4tango" (Kristina Žebrauskaitė – akordeonas, Feliksas Zakrevskis – fortepijonas, Birutė Bagdonienė – altas, Donatas Bagurskas – kontrabosas). Programa vadinasi "Meilė ir miuziklai".

Turbūt niekas neabejoja, kad miuziklai yra kaip tik tas žanras, kur muzikinę karjerą turėtų daryti jaunasis "Eurovizijos" konkurso išgarsintas dainininkas.

"Euroviziniuose" interviu dainininkas buvo ne kartą prisipažinęs, kad dainuoja tik tai, ką nori dainuoti ir kas jam yra artima. Tad nekyla jokių abejonių, kad Šv. Valentino dieną girdėsime nuoširdžias, išgyventas interpretacijas. Solistui talkinsiantis ansamblis "4tango" yra bendradarbiavęs su daugybe ryškių atlikėjų, jis kviečiamas į visus muzikinius įvykius, kur puoselėjamas tango žanras, nes šiuo metu yra aktyviausias tango atstovas Lietuvoje.

Svaiginančios dainos perkels jus į kitus pasaulius, kur meilė – tai likimas, pašaukimas, palaima ir prakeiksmas... Meilė, kuri apima visą žmogaus esatį, kuri paverčia vargšus karaliais, o karalius – likimo žaislais. Muzika užtemdo, patraukia šalin viską, kas nėra meilė, ir išdidina kiekvieną jausmų niuansą... Meilės dienos nešvenčiantys taip pat kviečiami pasigėrėti emocingu muzikavimu – juk toks originalus muzikinis aljansas susidaro ne kasdien.

Stipraus J.Miliaus vokalo skambesys kamerinėje salėje su tango ansamblio instrumentais turėtų sukurti išties nekasdienišką skambesį – aišku, kad ši programa žada stiprių potyrių.


VIETA: Šv. Kotrynos bažnyčia, Vilniaus g. 30.

LAIKAS: vasario 14 d. 18 val.

KAINA: 20 litų.


Šiame straipsnyje: Valentino dienaJeronimas Milius

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių