Pereiti į pagrindinį turinį

J.Smoriginas susimąstė apie emigravimą

2010-02-21 11:06
J.Smoriginas susimąstė apie emigravimą
J.Smoriginas susimąstė apie emigravimą / Kamilės Šulcaitės nuotr.

„Taigi čia nieko blogo. Jautėmės labai saugiai, labai „faina“ buvo, nors kiti gal ir sakys, ko jau ten tam senam pirdžiui prireikė“, – juokėsi Jurijus Smoriginas, pasakodamas įspūdžius iš Venesuelos gėjų pliažo.

Sausio pradžioje išvykęs į Venesuelą J.Smoriginas drauge su žmona Dalia į Lietuvą sugrįžo kiek daugiau nei prieš savaitę, skelbia portalas DELFI.

J.Smorigino kelionė į Venesuelą, kur gyvena jo kolegė Rūta Railaitė ir jos vyras smuikininkas Raimondas Butvila, buvo suplanuota prieš pusantrų metų. Privačioje baleto mokykloje dirbanti R.Railaitė pakvietė savo kolegą J.Smoriginą, kad šis mokyklos auklėtinėms pastatytų keletą choreografinių miniatiūrų baleto konkursui, vyksiančiam Niujorke.

Visą mėnesį J. Smoriginas intensyviai dirbo, o savaitgaliais turėjo galimybę važinėtis po šalį, susipažinti su ja bei aplankyti gražiausius Venesuelos kampelius. Jis suspėjo net nusifilmuoti atsiųsti savo komentarus "Chorų karams".

„Tarp kitko, buvau gėjų pliaže. Nusileidome iš džiunglių per bananų giraites ir įvažiavome į „playa“ (ispanų k. „paplūdimys“ – red. past.), o ten toje „playa“ – vien gėjai. Buvo labai „faina“ ir saugu", – pasakojo choreografas. Ir pridūrė: gyvenimas nėra lengvas, o tokios akimirkos tiesiog sukelia šypseną.

„Buvau ir Margaritos saloje, gyvenau tame pačiame name, kur ir A. Valinskas turi apartamentus“, – prasitarė J. Smoriginas.

Venesueloje J.Smoriginas matė daugybę įvairių socialinių sluoksnių atstovų, kurie, kaip sakė choreografas, gyvena „visiškame dugne“.

„Jie eina, šypsosi, maloniai sveikinasis“, – pasakojo J.Smoriginas. Jis prisipažino, kad viešėdamas Pietų Amerikos šalyje pagalvojo ir apie emigravimą.

DMN inf.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų