Pereiti į pagrindinį turinį

A. Juškėnaitė: dabar scenoje ne tik vartysiu akis

2015-02-04 14:19
DMN inf.
LNK nuotr.

Nuo grandiozinio „Lietuvos balso“ superfinalo prabėgo daugiau nei mėnuo. Bene ryškiausia projekto dalyvė Agnė Juškėnaitė ir po projekto socialiniuose tinkluose buria gerbėjų gretas ir džiugina muzikaliais vaizdo įrašais. Šiuo metu mergina ilsisi nuo studijų, tačiau intensyviai ruošiasi pasirodymui vasario 14 dieną Kaune, „Renginių oazėje“, kurį tiesiogiai transliuos "LNK GO".

Pasibaigus muzikiniam projektui A. Juškėnaitės galvoje įvyko perversmas – ji pradėjo lankyti vokalo pamokas: „Dabar scenoje ne tik vartysiu akis, bet dar kažkiek ir padainuosiu.“ Apie savo kūrybos dainas mergina galvoja, bet neskuba. „Pirmiausiai žadu labiau išlavinti balsą, o po to kibti į dainas. Socialinių tinklų sekėjus, kaip supratau iš jų komentarų, džiuginu ne tik vaizdo įrašais, bet ir tuo, kad kvėpuoju, kas mane ir juokina ir labai džiugina“, – šypsosi Agnė.

Jauna mergina nostalgiškai prisimena muzikinį projektą: „Nei man, nei, rodos, Justinai nerūpėjo, kurią vietą užimsime. Galvoje netilpo gąsdinantis suvokimas, kad po kelių sekundžių baigsis šou, kuriam kasdien ruošdavaisi pusę metų. Jausmas – lyg spaustum susisprogdinimo mygtuką. Nepaisant to, tai buvo labiausiai atpalaiduojantis momentas per visą šou nuo aklųjų perklausų.“ Atlikėja prisipažįsta, jog dabar sulaukia įvairių  pasiūlymų: „Tačiau pagrindinis, manau, būtų "ELITAZ" komandos bendradarbiavimas ir pagalba tęsiant muzikinę veiklą.“

„Neturiu nė vienos priežasties jaustis vieniša“, – tikina pašnekovė, tačiau jei kas vasario 14 d. jausis – Agnė kviečia į Kaune vyksiantį „Lietuvos balso“ nugalėtojos J. Budaitės ir kitų finalininkų koncertą. Ateisiantiems ji pažada: „Kaip visuomet: į sceną tikrai išeisiu.“ O to jau pakanka, kad neliktų abejingų. Be to, "LNK GO" komandos kameros įvairiuose Lietuvos miestuose fiksavo meilės prisipažinimus, tad tiesioginės transliacijos metu, bus paskelbti laimingieji, kurie laimės romantišką kelionę dviem į Paryžių.

Nors įsimylėjėlių šventės dainininkė itin nesureikšmina, ji turi mažą svajonę: „Norėčiau turėti milžinišką širdelės kostiumą ir per Valentino dieną vaikščioti mieste tik su juo. Tikrai norėčiau“, – juokiasi A. Juškėnaitė. Visgi su vienišiais mergina dalinasi meilės receptu: „Bėgti nuo meilės kuo toliau – ji visuomet pasiveja.“

Bilietus į šventinį Valentino dienos koncertą su „Lietuvos balso“ geriausiais įsigyti galite ČIA.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų