Pereiti į pagrindinį turinį

J. Bieberis išrinktas labiausiai įgrisusia garsenybe

2014-03-12 13:55
BNS inf.
Reuters nuotr.

Popmuzikos žvaigždė Justinas Bieberis (Džastinas Biberis) užėmė pirmą vietą žurnalo „Forbes“ sudarytame per dažnai žiniasklaidos aptarinėtų žmonių 2014 metų sąraše.

Dainos „Baby“ atlikėjas yra pačioje 6 600 įgrisusių įžymybių sąrašo viršūnėje, kuris buvo sudarytas remiantis viešosios nuomonės apklausų duomenimis.

Net 67 proc. respondentų mano, kad jis buvo per dažnai minimas spaudoje ir televizijoje. Iš dalies tai nulėmė atlikėją persekiojančios teisinės problemos, įskaitant jo suėmimą dėl vairavimo apsvaigus šių metų sausį.

Tad nieko keista, kad J.Bieberis buvo įtrauktas į šių metų įgrisusių įžymybių sąrašą, kuriame paprastai gausu JAV realybės šou žvaigdžių, tokių kaip Kim Kardashian (Kim Kardašian). Už ją šiemet balsavo 61 proc. apklausos dalyvių ir ji liko antroje sąrašo vietoje.

Jos seserys Kourtney (Kortni) ir Khloe (Chloja) atitinkamai užėmė 9 ir 10 vietas, o jų motina vadybininkė Kris Jenner (Kris Džener) liko šešta surinkusi 55 proc. respondentų balsus. Šią vietą K.Jenner pasidalijo su buvusia „Jersey Shore“ žvaigžde Nicole Polizzi (Nikol Polizi), dar vadinama Snooki (Snuki), kuri surinko tiek pat balsų.

Trečioje vietoje puikuojasi aktorė Lindsay Lohan (Lindsėj Louhan, 59 proc.), ketvirtoje – skandalinga atlikėja Miley Cyrus (Maili Sairus, 57 proc.), o įgrisusiųjų penketuką užbaigia televizijos žvaigždutė Alana Thompson (Alana Tompson), praminta Honey Boo Boo (Hani Bu Bu, 56 proc.).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų